Tips: 3 tips pikeun ngamimitian taun ajaran anyar langsung sareng kéngingkeun peunteun anu pas

0 11

Ieu ampir balik deui ka sakola sareng kusabab teu gampang deui ngaliwat kelas saatos liburan, ieu aya 3 tips pikeun mandi ti mimiti sareng kéngingkeun peunteun anu saé!

Wilujeng liburan, halo pelajaran! Saatos usum panas anu luar biasa anu bakal ngantepkeun anjeun sareng kenangan anu berkepanjangan, ayeuna waktuna pikeun balik ka sakola. Sareng kami terang éta jauh tina gampang saatos sababaraha bulan teu kendat sareng ngadamangkeun payuneun Netflix. Anjeun panginten henteu dina pikiran anu leres pikeun ngamimitian taun ajaran, tapi entong panik! Anjeun bakal gancang uih deui dina wanda sareng ngabantosan anjeun hirup dina dinten-dinten munggaran ieu kalayan tenang, Trendy masihan anjeun 3 tip pikeun anjeun dina suasana haté ti mimiti sareng kéngingkeun peunteun anu pas. Anjeun bakal ningali, sadayana bakal jalan saé pisan sareng anjeun moal kaduhung kana liburan.

Atur sapertos henteu kantos sateuacan

kiridit:
Kiridit: unsplash

Pastikeun aya di luhur hal-hal ti mimiti, urang nyarankeun anjeun pikeun ngatur diri ogé. Mimitian ku mariksa yén anjeun ngagaduhan hal anu penting dina kantong anjeun dina raraga nganjang deui ieu kalem sareng ngadamel jadwal. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun leres-leres ngahijikeun jadwal kursus anjeun tapi ogé pikeun nyetél periode ulasan nalika anjeun bakal nyandak waktos pikeun marios kursus anjeun pikeun ngaasimilasi nalika anjeun angkat. Mémang, upami anjeun hoyong suksés, anjeun kedah ngumpulkeun ilmu sapanjang taun sareng nyingkahan révisi sadayana dina momen terakhir. Pondokna, ngatur diri anjeun henteu sapertos anu sateuacanna!

Ngerjakeun PR sateuacanna

kiridit:
Kiridit: Nyababkeun

Beuki seueur anjeun nyéépkeun taun diajar, beuki seueur beban damel anu ageung. Anjeun bakal gaduh padamelan unggal dinten sareng pikeun sadaya mata pelajaran anu bakal ngakibatkeun anjeun kedah damel unggal wengi tapi anjeun panginten tiasa ngatur sababaraha dinten istirahat ku ngatur diri nyalira ogé. Kanggo ieu, bakal langkung bijaksana pikeun anjeun pikeun ngerjakeun PR sateuacanna. Mimitina, anjeun bakal ngagaduhan kirang tapi ieu bakal gancang robih janten anjeun ogé tiasa biasa ti mimiti teras tiasa istirahat. Salaku tambahan, éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngarévisi pelajaran anjeun. Pondokna, naon positip!

Nyingkahan gangguan

kiridit:
Kiridit: Nyababkeun

Ieu dimana kasusah ngamimitian, utamina upami anjeun gancang damel babaturan di kelas anjeun. Maka anjeun kedah nyobian ulah kaganggu ku paguneman babaturan anjeun sakelas anjeun atanapi ku kaulinan anu pikaresepeun anu diciptakeun ku anu sanés. Éta bakal rumit dina munggaran tapi upami anjeun tetep tetep fokus, anjeun bakal langsung ningali épék dina catetan anjeun.. Kusabab ku nyirian pelajaran anjeun ogé sanaos aya cobaan, bakal langkung gampang pikeun ngarévisi kadali sanés ngan ukur kusabab anjeun bakal nguping guru tapi kusabab pelajaranana tiasa kabaca. Wani pikeun balik deui ka sakola ieu, anjeun bakal damel kaajaiban!

sumber: https://trendy.letudiant.fr/rentree-3-conseils-pour-se-mettre-dans-le-bain-des-le-debut-et-accumuler-les-bonnes-notes-a4991.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.