Budak umur 9 taun kajebak ku indung tiri nalika dikurung dipaéhan dugi ka maot

0 76

Budak umur 9 taun kajebak ku indung tiri nalika dikurung dipaéhan dugi ka maot

Rescuers diintervensi dinten Salasa sonten di susun di Meridian, Idaho (Amérika Serikat), pikeun murangkalih 9 taun anu teu sadar.

Di jero, aranjeunna mendakan budak leutik anu utah kaluar tina sungutna. Aranjeunna nyobian resusitasi korban tapi aranjeunna ngan ukur tiasa nyatet maotna.

Numutkeun inpormasi tina parismatch, murangkalih ngalaman péso di sakujur awakna, kalebet dina imbit, palangkangan, suku, batang sareng tonggong.

Emrik rutin disiksa ku indung tirina tapi kaayaan beuki parah nalika dikonci. Budak leutik henteu deui angkat ka sakola sareng umurna 27 taun nuju ngerjakeun telepon ti bumi.

Pikeun enya atanapi henteu, anjeunna ngéléhkeun budak ku sababaraha objék, kalebet wajan, sabuk atanapi tali. Salaku tambahan pikeun diteunggeulan, murangkalihna dikurung wengi-wengi dina lomari alit sareng kalaparan ku mitoha.

Bapa henteu ngalakukeun nanaon pikeun membela putrana. Monique Osuna dituduh rajapati tingkat kahiji sareng salakina kusabab ngabantosan sareng ngabantosan.

Emrik dicandak kaluar tina perawatan indungna di 2018 sareng dipisahkeun sareng duduluranna pikeun ditempatan. Tapi jasa sosial tungtungna mutuskeun pikeun nyésakeun anjeunna ka bapakna.

Tulisan ieu muncul heula: https://onvoitout.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.