Brenda Biya nyebarkeun poto anu wani sareng narik murka pangguna internét

0 193

Brenda Biya nyebarkeun poto anu wani sareng narik murka pangguna internét

Brenda Biya, hiji-hijina putri ti pasangan présidén anu ngeposkeun, dinten Minggu, 6 Séptémber, poto dina halaman Facebookna anu memicu réaksi anu kuat di Kamerun.

Brenda Biya pencét berita utama ku ngeposkeun dina Facebook, poto anjeunna, nganggo kutang bodas. Kang, sorotkeun koper na udder. Poto anu dimaksud henteu diterbitkeun dina jurnal putri Paul Biya, tapi dina carita Facebookna. Dasar na mah mangrupikeun bentuk status anu ngaleungit saatos 24 jam dina Facebook.

Sababaraha pangguna Internét langsung nyandak screenshot pikeun distribusi lega dina jaringan sosial. Kaayaan anu nyiptakeun panyambat umum dina wéb. Dina prosés éta, sababaraha warga masarakat ngutuk jinis fotografi ieu. Pikeun aranjeunna, ieu henteu pantes pikeun putri Présidén Républik.

Brenda Biya boga kabiasaan nyieun jalma nyarios. Tilu bulan ka pengker, nalika di kurungan di Istana Rahayat di Etoudi, anjeunna ngajaga warga Kamerun dina waktos-dinten samentawis. Anjeunna teras ngeposkeun serangkaian pidéo anu sigana anjeunna ngawartosan yén hirupna dina bahaya.

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://afriqueshowbiz.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.