Kapercayaan: Kuring dipercayakeun 50 juta ka tunangan kuring sateuacan perjalanan kuring saminggu tapi ieu kejutan kuring balik

0 421

Kapercayaan: Kuring dipercayakeun 50 juta ka tunangan kuring sateuacan perjalanan kuring saminggu tapi ieu kejutan kuring balik

Nami abdi Pangeran sareng kuring pengusaha. Kuring cicing sareng tunangan kuring sareng putri umur 6 taun urang. Kuring ngalaksanakeun perjalanan bisnis kuring sepanjang waktos sareng anu terakhir waktos kuring kedah angkat ka Kanada, pasangan anu ngahutang artos sumping kanggo mayar kuring satengah tina artos kanggo mayar sésana. saatos.

Supados kuring telat dina hiber, kuring nyésakeun kasus artos ka tunangan kuring teras angkat. Jumlah total anu dibayar ku pasangan kuring nyaéta 50 juta.

Buru-buru angkat ka bandara nyandak penerbangan kuring ka Kanada salaku bagian tina padamelan bisnis, kuring nyéépkeun artos ieu ka tunangan kuring sareng paréntah yén anjeunna kedah jaga sacara ati-ati. Nalika kuring balik ti perjalanan kuring badé mayar artos kana rekening bank kuring.

Perjalanan bisnis kuring ka Kanada sakuduna dituju ngan ukur saminggu sareng sakumaha lami waktosna, kuring parantos dua dinten deui kanggo uih deui ka kulawarga. Kuring nelepon tunangan kuring pikeun nginpokeun anjeunna ngeunaan balik kuring sareng naroskeun ka anjeunna naha anjeunna nyimpen artos di tempat anu aman. Anjeunna ngawaler yakin yén artos éta disimpen ogé.

Poé kuring balik tungtungna datang sareng kuring nyandak hiber ka Abidjan. Tunangan kuring éta pikeun nyokot kuring ti bandara jeung mawa kuring ka imah. Tapi nalika hiber kuring badarat, kuring ningali ka sakitar bandara tanpa ningali anjeunna. Kuring nelepon anjeunna, tapi teleponna aya dina mesin panjawab.

Janten kuring tungtungna nyandak taksi ka bumi. Tapi nalika dugi ka bumi, tunangan kuring parantos teu aya. Boh anjeunna atanapi anak awéwé kuring, sumawona artos anu kuring masrahkeun ka anjeunna, éta di bumi. Anjeunna parantos kabur kalayan jumlah 50 juta sareng budak awéwé kuring umur 6 taun.

Kuring heran naon anu kudu dilakukeun pamiarsa anu dipikacinta.

Baca ogé: a-teen-girl-drowns-in-a-lake-after-sanggeus-disimpen-sababaraha-cai-barudak /

Tulisan ieu muncul heula: https://onvoitout.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.