FIF Présidén: Drogba nyauran arbitrase FIFA

0 16

Sedengkeun pencalonanna pikeun kapersidenan FIF dibatalkeun ku komisi pamilihan, Didier Drogba ngalih ka FIFA. Anu terakhir ngagantungkeun prosés sareng nunjuk komisi pikeun ngungkulan masalah éta.

Sinetron (goréng) teras-terasan. Pamilihan kapersidenan Féderasi Sepak Bola Ivorian (FIF), pikeun ngagentos Sidy Diallo, ngajantenkeun vaudeville. Episode terakhir mastikeun ieu.

Tanggal 26 Agustus, komisi pamilihan FIF nolak pencalonan Didier Drogba sareng Paul Kouadio Koffi, sareng divalidasi ku Sory Diabaté, wakil-présidén Féderasi sareng présidén Liga Maén Bal Profesional, sareng Idriss Diallo, tilas nomer dua tina FIF.

"Motif palsu"

Putusan anu langsung ngajantenkeun kemah tilas panyerang sareng kapten Gajah Ivorian ngaréaksikeun. "Kami bahkan henteu kaget ku kaputusan ieu, leupas Eugène Diomandé, anggota berpengaruh ti tim kampanye mantan panarajang. Komisi pamilihan ngan ukur camarilla, anu ngan ukur nempatkeun alesan palsu pikeun ngabatalkeun pencalonan Didier Drogba, ngalanggar kode pamilihan.

sumber: https://www.jeuneafrique.com/1038539/societe/presidence-de-la-federation-ivoirienne-de-football-drogba-saisit-la-fifa/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.