Rumaja leuleumpangan di danau saatos nyalametkeun sababaraha murangkalih tina cai

0 114

Budak awéwé tilelep dina danau saatos nyalametkeun sababaraha murangkalih tina cai.

Raina Lynn Neeland ti Minnesota, 18 taun, tilelep dina danau saatos nyalametkeun sababaraha murangkalih tina cai.

Sakumaha laporan Fox 13, saksi ningali sakumpulan barudak ngojay caket bendungan. Kusabab hujan ageung, tingkat cai na jauh langkung luhur. Sajumlah barudak katéwak saatos ngirung cai ngalirkeun bendungan.

Kulawarga Raina nyaritakeun kumaha tilu duduluranna sareng lima urang dulur misan na aya diantara anu nyawah. Tilu dulur misan ngora, umur 10, 8 sareng 6 taun, kajebak.

Bibi Raina Victoria Wind nyarios: "Sakumaha urang terang, arus pisan kuat nalika aranjeunna lebet kana cai, tapi sadayana katingali tenang ti luhur."

"Tingkat cai langkung luhur tibatan sateuacanna sareng murangkalih luncat, panginten henteu aya anu robih ... murangkalih aya dina cai, aranjeunna diseupan kana cai."

Nini Raina Lenny Neeland nyarioskeun Raina langsung nyandak tindakan pikeun ngabantosan murangkalih. Anjeunna néwak barudak sareng nyandak éta ka lanceukna, anu ngabantosan aranjeunna supados uih deui ka bumi garing. Lanceukna ogé nyandak Raina tina cai, henteu napas.

Salah sahiji murangkalih anu disalametkeun ogé henteu napas. Jalma-jalma masihan anjeunna pijet jantung di tempat sareng anjeunna sadar deui untungna.

Tapi hanjakalna éta kasép pikeun Raina. Sanaos sadaya upaya anu laluasa sareng paramédis anu sumping ka tempat kajadian, aranjeunna henteu tiasa ngarawat deui anjeunna. "Anjeunna sok hoyong ngabantosan sareng ngajagaan jalma, sareng éta pisan anu dilakukeun", ceuk ninina.

Barudak Raina anu disimpen tiasa kaluar ti rumah sakit minggu kamari sareng parantos cageur. Kulawarga na parantos ngamimitian kampanye GoFundMe pikeun ngabantosan biaya pamakamanna.

Raina gagah luar biasa. Anjeunna ngorbankeun nyawana nyalira pikeun nyalametkeun nyawa tilu murangkalih. Kami ngarepkeun jalma anu dipikacinta seueur kakuatan dina waktos anu matak nyusahkeun ieu.

Baca ogé: tahanan-umur-9-taun-budak-ti-indung-na-hukum-salami-kurungan-ieu-keok-nepi-pati /

Tulisan ieu muncul heula: https://onvoitout.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.