Jutawan Nigeria Ned Nwoko hoyong nyandak pamajikan ka-7

0 103

Parantos nikah 6 kali dina rézim poligami, Ned Nwoko, 60 taun, badé nyandak jam 7th pamajikan.

Saatos janten bapak orok sareng aktris ngora Regina Daniels teu lami ka tukang, miliarder Nigeria éta tétéla henteu acan wareg. Mémang, numutkeun kana média AfriqueShowBiz, Ned Nwoko hoyong nyandak pamajikan énggal. Maksudna ngomong a 7th.

Kaputusan anu matak hanjelu Regina Daniels anu parantos masihan orok. Tapi, éta henteu ngaganggu awéwé séjén Ned Nwoko. Kanggo ayeuna, henteu aya inpormasi anu bocor ngeunaan calon calon pamajikan Ned Nwoko. Tapi upami rumor éta janten leres, Regina Daniels moal tiasa nyarios yén anjeunna henteu terang naon anu kedah dipiharep.

Kami ngantosan kumaha kaayaan ieu bakal mekar dina sababaraha dinten sareng minggu payun ...

comments

comments

Tulisan ieu mimiti muncul dina http://www.culturebene.com/62662-le-millionnaire-nigerian-ned-nwoko-souhaiterait-prendre-une-7eme-epouse.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.