Pamakaman Annie Cordy: kabebeng ku émosi, Virginie Hocq retak

0 207

Éta mangrupikeun upacara anu beunghar ku émosi. Dinten Sabtu ieu, 12 Séptémber, baraya sareng pameget tiAnnie Cordy kumpul di jangkung Cannes pikeun mayar anjeunna upeti panungtungan. Sababaraha dinten saatos di pupusna seniman dina yuswa 92 taun, émosi éta raos. Saatos éta biantara kaponakan awewe na, Mimi, sababaraha urang sanés muji ingetan tinaAnnie Cordy. utamana Virginie Hocq, kesel di méja. "Kuring damel sareng Annie, tapi kuring henteu pernah wani ngawartosan ka awéwé hébat ieu yén kuring resep pisan ka anjeunna, mimiti pelawak éta, saatos nyarioskeun anekdot lucu ngeunaan rapat aranjeunna. Saking kasopanan, kusabab sieun ngerakeun, tina kabodoan. Anjeun kedah nyarios ka jalma yén anjeun cinta aranjeunna. Kuring henteu kantos ngimpikeun nyarios ka Annie, 'Hatur nuhun. Hatur nuhun kana naon anu anjeun laksanakeun pikeun kuring, salaku awéwé sareng seniman lucu. "

Virginie Hocq teraskeun ku nyarios terakhir pikeun Annie Cordy sareng kaponakan awewe : "Hatur nuhun parantos ngajantenkeun kuring patepung sareng Michèle (Lebon, kaponakan awewe artis, catetan éditor), Mimi. Janten Mimi, saur ieu waktos anu pas pikeun kecap-kecap kuring pikeun ngarandeg komo beuki kuat, panjang, pikeun nyaritakeun yén kuring bogoh ka anjeun. Éta kuring bogoh pisan ka anjeun. Nyarios hatur nuhun, hatur nuhun parantos ngajaga sakitar momen berharga Annie, didamel tina gempungan, kabungahan, pesta ulang taun, hatur nuhun parantos nyiptakeun sareng Annie patepungan anu saé, sosobatan anu caket ». Sobs dina kahirupan, Virginie Hocq nyimpulkeun pidato na ku kecap-kecap anu ngagedur. "Kami bakal nyandak sareng anjeun. Neruskeun terasrasakeun dinten payun, diluncurkeun, kesel, tukang humor. Abdi bogoh ka anjeun, kami cinta anjeun. Hatur nuhun Annie ”. A la RTBF sababaraha dinten saatos pengumuman maot tinaAnnie Cordy, babaturanana parantos mayar upeti anu matak matak nyeri haté.

Virginie Hocq: "Anjeunna bakal teras aya di tungtungna"

"Éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun urang hirup dina waktos-waktos ieu sareng kasedihan anu hébat kusabab anu jelas, kami henteu pernah tipayun. Kami terang yén pasti bakal aya tungtungna dina sababaraha waktos tapi teu aya anu tiasa ngabayangkeun éta, confided Virginie Hocq. Naha éta mangrupikeun publik sareng baraya caket kulawargana, urang moal tiasa ngabayangkeun tungtung na tapi dugi di dieu kami ningali éta pikeun umum, éta bakal salawasna aya waktos sareng teras aya sareng éta saé pisan. Kami ngagaduhan kesan yén moal aya tungtungna. Kamari urang nguping urang Bélgia nyanyi Annie Cordy. Éta bakal salawasna aya tungtungna. " Pelawak teraskeun: "Sareng éta sababna padamelan kami sulap sareng éta sababna anjeunna milih éta sareng anjeunna ngalakukeun éta kalayan saé." Anjeun bakal tiasa nonton pilem sareng ngupingkeun lagu-lagu na, anjeun bakal tiasa diajar langkung seueur perkawis sabab kahirupanana henteu tiasa diréduksi jadi sababaraha penampilan tipi. Éta mangrupikeun hal anu ageung yén anjeunna cicing sareng salaku seniman kuring tiasa nyarios yén kuring ngarepkeun éta ".

Ngalanggan newsletter Closermag.fr pikeun nampa beja panganyarna gratis

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.closermag.fr/people/obseques-d-annie-cordy-submergee-par-l-emotion-virginie-hocq-craque-1171388

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.