Booba telenges adu jeung Gims!

0 52

Mutuskeun, rapper Booba bajoang pikeun meredihkeun hubunganana sareng sasama rapper Perancis na kaasup La Fouine, Kaaris, sareng Gims.

Upami nembé anu saurang anu julukan Adipati Boulogne nyatakeun dina Instagram yén anjeunna hoyong mulangkeun katertiban dina rap Perancis ku single salajengna, salaku réspon tina dirilisna album anyar Kaaris 2.7.0, nyatana tetep yén 'tong hilap bentrokan na anu sanés sareng rapper sanés.

Dinten Senén, 7 Séptémber, Booba nyerang Gims ngalangkungan carita dina Instagram sareng koméntar anu jelas pisan.

Parantos aya dina albeum Kaaris, sasarengan Kendji Girak di Metro Terakhir, Gims parantos suksés ngahontal bagéan dunya kalayan single anu sanés, gawé babarengan sareng rapper Mesir (sareng aktor) Mohamed Ramad: Ya Habibi.

Pikeun peluncuran single ieu sareng video musik na, Gims pendak sareng seniman Mesir anu dipajang dina tanda-tanda bercahya di Times Square di New York! Numutkeun inpormasi anu dikintunkeun ku Gims dina carita IG, single éta aya dina urutan nomer 1 di sababaraha nagara di Wétan Tengah.

Anu ngadorong Booba réaksi pait dina koméntar: "anjeun nomer 1 hungkul di gurun putra domba kotor ... ”, Boga cenahna.

Sateuacan éta, anjeunna parantos milarian ngahontal Gims ku masihan koméntar kana pidéo anu ngumumkeun Masterclass tina rapper ti La Sexion d'Assaut, nalika membangkitkan pamajikanana DemDem, pisan aya dina jaringan dimana anjeunna rutin nunjukkeun kahirupan sapopoe.

Pesen anu jahat pisan: "@Gims bangsat sadayana paéh anjeun. Béjakeun ka @demdem masak tibatan ngagaleuh Omar Piguet, anjeun katingalina sapertos katuangan ucing sihir anu kotor ! "

comments

comments

Tulisan ieu mimiti muncul dina http://www.culturebene.com/62649-booba-clashe-violemment-gims.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.