Genosida Rwanda: Charles Ndereyehe ditéwak di Walanda, tunduk kana dibébaskeun teu kaduga ...

0 28

Salami sapuluh taun, Kigali parantos nyuhungkeun ekstradisi Charles Ndereyehe, disangka ngagaduhan peran dina genosida Tutsi. Ditangkep di Walanda dina 8 Séptémber, anjeunna teu disangka dibébaskeun ...

Charles Ndereyehe naha anjeunna bakal diusir ka Kigali? Pertarungan terakhir dilakukeun antara ahli hukum Rwanda ieu anu disangka ngagaduhan peran dina pembantaian Tutsi sareng sistem kaadilan Walanda.

Tanggal 8 Séptémber, Ndereyehe, alias Karoli, ditéwak di Walanda, dimana anjeunna cicing ti taun 1997. Numutkeun sumber kami, penangkapan anjeunna dimungkinkeun ku kaleungitan kabangsaan Belanda, anu dicandak dina 2003.

sumber: https://www.jeuneafrique.com/1043037/societe/genocide-des-tutsi-au-rwanda-pourquoi-charles-ndereyehe-a-ete-arrete-puis-libere/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.