Gugatan Johnny Depp ngalawan Amber Heard parantos ditunda!

0 3

Tuntutan fitnah Johnny Depp ngalawan Amber Heard di Virginia moal lumangsung dina Januari. Hakim anu ngurus kasus ngumumkeun yén prosedur na bakal dilaksanakeun ti 3 Méi 2021. Palaku tina Bajak laut ti Karibia parantos nyungkeun panundaan, kanggo ngahurungkeun sésa Sasatoan hebat antara Oktober 2020 sareng Pébruari 2021. Pénta anu dibantah ku Amber Heard, ti saha anjeunna ngaku $ 50 juta pikeun nampilkeun dirina salaku "salamet kekerasan rumah tangga" dina tulisan dina Washington Post taun 2018. Nanging, urut pasangan teu aya hubunganana sareng kaputusan hakim.

Pandemi Covid-19 mangrupikeun alesan pikeun reureuh anyar ieu. "Kanggo samentawis, Mahkamah Agung Virginia henteu ngijinkeun ngayakeun sidang sareng juri", nunjukkeun hakim Bruce White, salaku Deadline anu dikintunkeun.

Konflik kalénder

Putusan anu henteu kedah nyugemakeun Amber Heard, anu diarepkeun dina setAquaman 2 spring salajengna. "Penasihat Warner Bros nyarios yén aranjeunna henteu terang iraha némbakAquaman II bakal ngamimitian, tapi éta bakal janten sababaraha waktos di musim semi 2021 ", nyatakeun tim hukum Amber Heard. Penasihat Warner ogé ngirim serat ka wawakil Johnny Depp pikeun nginpokeun anjeunna yén "produksi bakal dimimitian teu langkung ti 31 Méi 2021".

Gugatan fitnah ieu disetél ka tilu minggu ka pengker, tapi éta tiasa ditunda, sapertos anu kajantenan dina gugatan Johnny Depp ngalawan tabloid Inggris Panon poé. Publikasi parantos nyandak tuduhan Amber Heard, nyatakeun yén palaku éta mangrupikeun lalaki telenges sareng pamajikanana dina waktos éta. Johnny Depp parantos ngajukeun keluhan fitnah. Putusan sidang ieu di saluareun Channel diperkirakeun bulan ieu.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.