Angry Neymar: béntang nuduh pamaén OM rasialis!

0 5

Duel anu ditunggu-tunggu antawis PSG sareng OM pisan kajantenan dina dinten Minggu, 13 Séptémber 2020. Bénténg Paris Neymar ngadorong bantosan ngalawan lawanna Alvaro Gonzalez, anu anjeunna nuduh rasisme.

Ieu henteu kajantenan ti saprak 2011. Minggu, 13 Séptémber 2020, nalika pertandingan terakhir dinten katilu Ligué 1, Marseille hasil pikeun ngeureunkeun corétan panjangna tina éléh ti Parc des Princes ka Paris Saint-Germain. Ku meunang 1 ka 0, berkat gawang ti Floriant Thauvin, Marseillais negeskeun éléh kadua sakaligus ka juara bertahan kajawaraan. Ngan, sapertos sadayana Classico, tegangan dina jangkungna, seueur kontroversi anu timbul nalika pertandingan. Pangpangna dikoméntaran nyaéta tanpa ragu tuduhan na Neymar dina lawanna dinten éta, Alvaro Gonzalez. Pamaén Brasil mastikeun yénanjeunna ngadamel cariosan rasis ngalawan anjeunna. Sakumaha dilaporkeun ku BFMTV, dina période kahiji parantos, dua lalaki éta silih ambek.

Nalika bek Marseille ngalawan ka Angel Di Maria, anu dituduhna nyiduh anjeunna, Neymar campuh. Saatos bursa na, pamaén Parisian nyauran wasit pikeun ngawartosan étaanjeunna parantos janten target pernyataan rasis anu disangka dilakukeun ku Alvaro Gonzalez. Dina akhir pertandingan, nalika gelut anu nyababkeun sékrési lima kartu beureum, pamuter Marseille bakal sakali deui nyelip. Bisi naon, ieu anu tersirat Neymar nalika anjeunna angkat ti lapangan sareng ngagorowok: " jelema nu maliding pisan ka hal suku bangsa".

Neymar kaduhung henteu pencét Alvara Gonzalez

« Éta kasalahan serius upami éta kajantenan tapi sigana henteu. Anu urang tingali, anu katingali nyaéta nyiduh ti Di Maria (dina Alvaro)… tapi hég ieu hal anu kedah dijauhan dina dunya maén bal", Percanten dina akhir pertandingan, André Villas-Boas. Pikeun bagian na, Neymar sigana henteu ngagaduhan pendapat anu sami, sareng masih ambek pisan kumargi anjeunna tweet, sababaraha jam saatos peluit akhir: " Hiji-hijina kasieun kuring nyaéta kuring henteu pencét éta c ******".

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.