Caitlyn Jenner kasieun henteu janten kolot anu saé pikeun 4 murangkalihna!

0 3

Sateuacan transisi gender na di 2015, Caitlyn Jenner parantos nyéépkeun hirupna teu raoseun ku idéntitas maskulin anu ditugaskeun pikeun anjeunna nalika lahir.

"Kuring henteu pernah nyaman sareng idéntitas kuring, sanajan kuring anom pisan. Kuring kataji ku baju adi kuring, henteu pernah nyaman dina sapatu olahraga kuring. Tapi anjeun teu nyarios nanaon, ningali? », Anjeunna nginget nalika wawancara sareng Rob Lowe pikeun podcast barunya Sacara harfiah.

Tapi nalika anjeunna émut, dina taun 1950-an sareng 1960-an, nalika anjeunna dewasa, istilah "transgender" bahkan henteu aya. Janten Caitlyn Jenner parantos lami milari patuh kana standar jinisna. Perjuangan batin anu, ku pangakuan sorangan, ngajantenkeun anjeunna janten kolot anu goréng pikeun murangkalihna.

Seueur kasieun

"Mangtaun-taun kuring sanés kolot anu saé. Abdi ngagaduhan opat murangkalih. Kuring sibuk teuing gulat sareng masalah kuring sorangan sareng kuring sorangan, ngaku Caitlyn Jenner. Kuring kuciwa pisan yén henteu kantos langkung hadir pikeun murangkalih alit kuring. "

Kagagalan anu henteu gagal ngingetkeun dirina tina klan Kardashian anu laun ngaluarkeun anjeunna sanaos anjeunna tetep kontak sareng dua putri na Kendall sareng Kylie Jenner.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.