Fally Ipupa nyebarkeun daptar musisi anu henteu balik deui ka Kinshasa sareng anjeunna

0 43

Numutkeun kana tulisan ti staf redaksi Mbote.cd, seueur musisi Fally Ipupa anu henteu acan balik ka Kinshasa sareng anu terakhir sareng grup F'victeam.

Warta ieu sumebar dina jaringan sosial. Ngaliwatan vokal anu dugi ka staf editorial Mbote.cd, anggota grup Fally Ipupa nyutat nami sababaraha jalma anu henteu balik: "Hayu urang mimitian ngicalan sadayana anu kabur dina sadaya kelompok Fally urang: Billy, Gola, Kabuya, Boussole, Mopiri .... Hayu urang angkat sadayana tina kelompok urang".

Subjék anu sami ngeunaan kamungkinan hiber musisi Fally Ipupa parantos parantos dibahas dina waktos kurungan. Tapi seniman éta nyakakak jalma anu nyangking hipotesa ieu. Ayeuna kabukti leres.

sumber: https://afriqueshowbiz.com/la-liste-des-musiciens-qui-ne-sont-pas-rentres-a-kinshasa-avec-fally-ipupa-est-des Now-connue /

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.