indsay Lohan dibawa kaadilan ku imah panerbitan HarperCollins!

0 5

Nulis buku ngabutuhkeun waktos, tapi Lindsay Lohan sigana parantos lami teuing nunda. Ti saprak 2014, HarperCollins ngantosan naskah mémo na, kalayan sia-sia. Hasilna, imah penerbitan ngajukeun keluhan ngalawan anjeunna.

Ieu kedah disebatkeun, sakumaha anu diémutan USA Today, upami béntang tina Lolita sanaos kuring teu acan ngantunkeun garis deui dina genep taun, anjeunna henteu hilap ngempelkeun sateuacanna genep inohong anu dibayar ku panerbit: 365.000 dolar!

Balikkeun artos

HarperCollins nyatakeun dina keluhan na yén éta nginpokeun Lindsay Lohan di 2018 yén kontrakna réngsé di dinya, masih henteu ngagaduhan naskah ti anjeunna. Éditor parantos ngantosan aktris pikeun mulang sateuacanna.

Otobiografi ieu kedahna muncul dina 1 Méi 2015 sateuacan ditunda, béntang tungtungna ngagaduhan dugi ka 15 Maret 2017 pikeun mulang tulisanana. Lindsay Lohan parantos, dina waktos éta, jangji bakal teuleum deui buku harianna sareng ngintunkeun carita nyaritakeun sagala naékna, tanpa pantangan

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.