Miley Cyrus ngalaman pangalaman goréng tina liputan média cerai na!

0 2

Miley Cyrus ningali deui cerai na sareng Liam dina épisode anyar podcast Joe Rogan Hemsworth. Sareng ngupingkeunana, hal-hal henteu tétéla sapertos média ngagambarkeunana.

"Anu leres-leres ngabandungan ieu sanés kanyataan yén kuring sareng batur anu kuring dipikacinta sadar yén aranjeunna henteu cinta silih ku cara anu sami. Ieu henteu kunanaon, kuring tiasa nampi, paparna penyanyi. Anu kuring henteu nampi téh dicandak pikeun penjahat sareng sagala rupa. "

A kecanduan nyaman

Tapi nalika anjeunna nyarioskeun engké, Miley Cyrus nyandak kaputusan pikeun misahkeun diri ti Liam Hemsworth nalika anjeunna sadar yén hubunganana sareng hubungan ieu tiasa dibandingkeun sareng kecanduan, tapi kecanduan pikeun kanyamanan pasangan.

"Nyaho yén kuring aya kecanduan ngajantenkeun kuring ngaraos parah," sambungna. Abdi ngalaman mabok. Isukna, ok, urang bobo sasarengan, sareng énjingna, kuring nuju mabuk total. Abdi rumaos ngalaman kambuh unggal balik. "

Ayeuna, Miley Cyrus sadar pisan sapertos alkohol sareng rokok sareng sadayana langkung saé.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.