Pangeran Andrew: anjeunna moal ilubiung dina perayaan 100 taun ramana Philip!

0 11

Kulawarga karajaan dimaksudkeun pikeun ngalakukeun sagala rupa pikeun ngajagi reputasina. Nalika Pangeran Andrew masih kajiret dina urusan Epstein, anjeunna sakali deui dilarang tina acara kulawarga resmi.

Pangeran Andrew kumaha waé bijaksana ampir sataun sareng kaputusan na pikeun dipungkas " sagala komitmen publik na »Dina bulan Nopémber 2019. Ngan, irahaanjeunna masih disangka dina kasus Epstein, kulawarga karajaan Inggris parantos nyandak kaputusan anyar pikeun ngalestarikeun gambarna. Janten, sakumaha kaungkap nu panonpoe, patih york henteu diulem kana perayaan anu bakal dilaksanakeun dina acara ulang taun ka-100 bapakna, Pangeran Philip, dina Juni 2021. Dina raraga nyandak pancegahan anu diperyogikeun, sareng nyingkahan skandal anu anyar, karajaan Inggris bakal naros ka panitia paméran poto, direncanakeun ku The Royal Collection Trust pikeun ulang taun ieu, pikeunnyingkahan klise pangeran Andrew.

« Peringatan sumping ti sadayana di luhur pikeun ngaleutikan Andrew. Éta bakal dilebetkeun sakedik-gancangna", Dipercayakeun sumber karajaan pikeun tabloid. " Ieu henteu ngarobih carita sabab éta henteu tiasa dipaliré lengkep. Tapi kami moal nyerat teuing ngeunaan hubunganana sareng Patih Edinburgh salami sababaraha taun. Ieu jelas hésé kusabab éta putra na sareng ngaminimalkeun peranna dina kulawarga.. Kusabab Pangeran Andrew kalibet dina hubungan ieu, anjeunna sacara rutin mendakan diri tina foto kulawarga karajaan Inggris. Dina Juli 2020 contona, nalika kawinan putrina, Beatrice of York, anjeunna henteu némbongan dina gambar resmi.

Korban nuduh Pangeran Andrew jinis séks

Salaku panginget, Adipati York dituduh terlibat dina hubungan Jeffrey Epstein, anu disangka " perdagangan seks Kana budak leutik. Virginia Roberts Giuffre, salah sahiji korban anu disangka tina financier New York, nyatakeun yén anjeunna kapaksa hubungan sareng Adipati York nalika umur 17 taun.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.