Tujuh dugi ka dalapan: kasaksian anu matak indung anu anakna "dikurung dina awak budak"!

0 12

Minggu Séptémber 13, 2020, potrét Tujuh dugi ka Dalapan didaptarkeun ka Chrystelle, indung anu putrana 8 taun yakin janten budak awéwé dikonci dina awak budak. Dipindahkeun, anu terakhir ieu balik ngarareunah budakna sareng kumaha anjeunna mutuskeun pikeun ngabantosan anjeunna dina robih idéntitasna.

Keriting emas, panon anu jelas ... Budak awéwé atanapi budak lalaki? Jam 8, Baptiste hoyong disebat Lilie. Sareng alesan anu saé, anjeunna yakin yén janten budak awéwé dikonci dina awak budak lalaki. Nalika ngiringan anjeunna dina robih idéntitas ieu, indungna curhat ka Audrey Crespo-Mara dina acara TF1, Tujuh ka dalapan : « Kami kantos perhatoskeun yén anak kami béda. Béda sareng barudak sanés anu parantos dipiboga ku urang, janten Mélina, adi awéwéna, sareng lanceuk kembarna Adam. Anjeunna mangrupikeun murangkalih anu hariwang pisan ngeunaan gambarna. Éta ngaganggu budak leutik sapertos kitu, sabab anjeun nyarios sorangan: 'Anjeunna anak lucu.' Tapi gambar eunteung siga anu henteu cocog sareng anjeunna. »

Sataun katukang, sadayana robih: “ Saolah-olah joie de vivre nya rada luntur (…) Mangrupikeun murangkalih anu parantos sesah ngalipur. Saatos ambek, aya fase kasedihan, saleresna, anu ngajantenkeun kami nangis sabab nyeri pisan ningali anak kami dina nyeri ieu. Kecap anu karasa pisan, anu anjeunna nyarios santai nalika naék tangga: 'Kahirupan kuring ngabandungan, hirup kuring ngabandungan pisan anu kuring bakal langkung maot.' Kesel, Chrystelle teraskeun: " Pikareueuseun pisan nguping anak anjeun mikirkeun hal-hal sapertos kitu. Terus nalika kuring pikir kuring parantos ngahibur anjeunna, nenangkeun anjeunna sakedik sareng kuring masihan anjeunna ciuman pamungkas sateuacan bobo ... 'Alus bah wilujeng wengi ibu, sabab panginten énjing énjing, kuring moal aya deui, abdi Abdi panginten cekel ku sabuk jaket kuring

"Anjeun teu tiasa nanaon, hirup abdi goréng teuing ibu! "

Di payuneun kaméra TF1, indung ti tilu murangkalih ngajelaskeun: " Anjeunna henteu ngawartoskeun ka kami, 'Abdi hoyong janten awéwé.' Anjeunna nyarios ka kami: 'Kuring kantos janten awéwé!"Éta dina bulan Pébruari yén budak éta ngungkabkeun ka kolotna yén aya anu salah. Indungna émut: " Saatos sadayana kalimat ieu anjeunna leres-leres ngulang unggal sonten ... Sareng hiji sonten, kuring nyarios: tapi serius pisan pikeun nyarioskeun hal-hal sapertos kieu ... Kami ngartos yén anjeun henteu bahagia. Kami hoyong ngalakukeun hal pikeun anjeun. Anjeunna nyarios ka kuring: 'Tapi anjeun moal tiasa nanaon, hirup abdi teuing indung! Hirup henteu aya gunana! ' »

Janten indungna, Chrystelle, mutuskeun pikeun ngalakukeun sagala rupa pikeun ngajantenkeun anak awéwéna raoseun dirina sorangan. : « Abdi nyarios, pikeun ngajantenkeun hirup anjeun mangpaat, upami kuring kantos ngagaduhan tongkat sulap, naon anu anjeun pikahoyong kuring pikeun ngarobah heula dina kahirupan anjeun? Sareng aya, tapi éta kaluar sapertos rokét ... Henteu ragu ... Langsung anjeunna nyarios: 'Rambut, nami sareng sirit!' "Indung Lilie teraskeun:" Teras anjeunna sadar yén éta kaluar sareng anjeunna ningali kabébasan éta ... Kuring ceurik teras nyarios: 'Tapi naha éta sadayana? Naha éta ukur anu anjeun hoyong kami robih? Tapi urang nuju ngalakukeun ieu ayeuna sayang! Rambut anjeun, kami bakal ngantepkeun. Nami anjeun, kami bakal mikirkeun éta. ' Sareng anjeunna neukteuk kuring, saurna: 'Henteu, henteu, kuring terang nami kuring salaku awéwé!' Janten ok, saha nami anjeun? 'Lilie'. "Dipindahkeun, anjeunna nambihan:" Heran pisan pikeun hiji indung ngadangukeun anakna ngabaptis diri. Ti dinten éta, murangkalih henteu hoyong deui disebat ku nami aslina: Baptiste.

sumber: https://www.closermag.fr/vecu/temoignages/sept-a-huit-le-temoignage-bouleversant-d-une-mere-dont-l-enfant-est-enferme-dans-un-corps- de-garcon-1171727

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.