Amérika Serikat: Hysterectomies kasar bakal dipraktekeun di panjara swasta di Georgia!

0 1

Éta mangrupikeun urusan anu sordid sareng anu mangaruhan populasi anu parantos rentan. LSM humandeuar ka pamaréntah AS sareng nyatakeun Senén sajumlah ageung histerektomi anu dilakukeun ka pendatang anu ditempatkeun di pusat tahanan di Georgia, di Amérika Serikat.

Mantri whistleblower

Mantri di fasilitas éta ngabahas LSM ngeunaan prakték-prakték ieu lumangsung di pusat tahanan swasta Georgia, dimana sababaraha awéwé ditahan atas nami Imigrasi AS sareng Penegak Adat istiadat (ICE), agénsi kapulisian. sareng kontrol wates ti Departemen Kaamanan Dalam Negeri Amérika Serikat. "Nalika kuring pendak sareng sadayana awéwé ieu anu dioperasi ieu, panginten éta katingalina sapertos kamp konsentrasi eksperimen. Seolah-olah aranjeunna ngalakukeun ékspérimén dina awak urang, "saur hiji tahanan di Project South, salah sahiji LSM anu aya tukangeun keluhan éta.

Pelapor nyatakeun yén sababaraha awéwé ngawartosan yén aranjeunna henteu ngartos naha aranjeunna dipasihan histerektomi. "Sababaraha tahanan nyarios ka kuring yén aranjeunna nganjang ka dokter sareng ngagaduhan histerektomi tanpa diwartosan" sateuacanna, saurna. Numutkeun ka sumber anu sami, hiji dokter khususna "ngalakukeun histerektomi dina sakitar dulur".

LSM Proyék Kidul, Georgia Detention Watch, Georgia Latino Alliance pikeun Hak Asasi Manusa sareng Jaringan Pendukung Imigran Kidul Georgia mangrupikeun asal tina keluhan ieu, diajukeun atas nami imigran anu ditahan sareng perawat whistleblower.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.