Penyanyi Vitale kalayan lemah lembut ngahinakeun Mike Le Bosso

0 13

Penyanyi Vitale kalayan lemah lembut ngahinakeun Mike Le Bosso

Penyanyi Vitale nyiksa pisan Mike Le Bosso, panitia acara anu diduga nyobian bobo sareng anjeunna nalika anjeunna ngajanjikeun ngabantosan anjeunna. Artis anu ngagugulung ngungkabkeun manuver Mike sacara teu sah dina Facebook.

Penyanyi naék tali ka Ivorian Mike Le Bosso anu nyambung ka sababaraha seniman di Pantai Gading salaku produser acara di Perancis. Nyatana, panitia acara parantos ngagoda bun sareng Vitale dina Facebook. Penari nyiarkeun paguneman ngeunaan anjeunna sareng produser Kanté Faro. Anjeunna nunjukkeun yén anjeunna mayar visa na pikeun Perancis dina undangan Mike Le Bosso.

Vitale bakal mayar 500 FCFA mimitina sateuacan mayar kadua ku jumlah anu sami nalika kéngingkeun visa 000 bulan na. Nalika produser anu ngondang seniman kedah nanggung sadaya biaya anu aya hubunganana sareng misi éta, anjeunna bakal ngajantenkeun anjeunna mayar 2 juta FCFA kanggo kéngingkeun Visa na pikeun Perancis. Sareng gancang pisan, paguneman janten paménta henteu propésional ti sakuduna produser acara.

Vitale naros ka saksianna Kanté Faro "Naha anjeunna pencét Mike Le Bosso?" Tanggapan ti produser seniman: "Anjeunna malahan ngagoda sareng anjeun!" Anjeunna nyarios deui "Anjeunna hoyong bobo sareng abdi, leres?" […] Kuring béjakeun yén anjeunna parantos nikah, tapi anjeunna ngajawab yén anjeunna henteu paduli ... ” Sareng panganteur seniman pikeun nangtoskeun yén batur sapagawean na parantos ngintun Vital ka hotél saatos kadatanganana di Perancis.

Sadaya wahyu ieu kaluar kusabab Mike Le Bosso nyarios dina pidéo yén éta Vitale anu ngagoda sareng anjeunna sareng sakali di Perancis, anjeunna bakal nyerah ka anjeunna pikeun nyandak tindakan. Nyanghareupan naon anu pas pikeun bohong, Kanté Faro, saatos seuri, mairan ku nyarios "Henteu, Mike moal tiasa ngalakukeun éta. Seratan-seratanna aya dihareupeun kuring. Sadaya pesen anu anjeunna kirimkeun aya di payuneun kuring. Anjeun henteu nyumput nanaon ti kuring ”.

Gambar ti produser acara terus hanca sabab wahyu lain tina panipuan na ogé bakal dipasang. Saatos pagelaran ku Vitale, produser anu sami nunjukkeun bakal nyandak biaya 2500 euro tanpa mayar deui ka seniman.

Dina langsung na, Vitale masihan naséhat ka Mike Le Bosso ku ngawartosan anjeunna: "Anjeun henteu kedah ningalikeun pacifier anjeun ka jalma deui." Punten welas asih ka sadaya budak awéwé anu bobo sareng anjeun ... ” Lalajo éta di handap.

Oge maca: tungtungna-the-date-of-the-wedding-of-the-artist-grand-p-with-eudoxie-yao-is-known /

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://afriqueshowbiz.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.