Pidéo Carmen Sama ieu ngajantenkeun ramalan dina jaringan sosial

0 8

Pidéo Carmen Sama ieu ngajantenkeun ramalan dina jaringan sosial

Naon lagu karesepna ayeuna? Carmen Sama mangrupikeun penggemar musik. Awéwé ngora sacara rutin nyebarkeun pidéo dimana anjeunna ngagaduhan suasana dina sora.

Dina akun Instagram na Senén ieu, 14 Séptémber, randa DJ Arafat nganyatakeun musik karesepna pikeun waktos ayeuna! Sareng pamegetna resep pisan.

Kalayan pidéo na, Carmen Sama ogé parantos ngempelkeun langkung ti 4 "Sawangan" ngan ukur sababaraha menit ti penggemar na. Bom nampi saratus pujian. Pilarian terang langsung ...

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://afriqueshowbiz.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.