Aljazair: Wartawan Khaled Drareni dihukum 2 taun panjara!

0 1

Pengacara na parantos ngumumkeun banding di kasét pikeun koréspondén anu aya di Algeria of Reporters Tanpa Wates.

Wartawan Khaled Drareni dina 6 Maret 2020.
Wartawan Khaled Drareni tanggal 6 Maret 2020. | RYAD KRAMDI / AFP

Di panjara saprak 29 Maret, wartawan Aljazair Khaled Drareni dihukum banding dinten Salasa dua taun panjara, anu hartosna anjeunna tetep ditahan, kami diajar ti salah saurang pengacara na, Mustapha Bouchachi .

Dua taun panjara pikeun Drareni. Kami badé banding, Maître Bouchachi nyarios ka AFP. Penahanan anjeunna teras-terasan mangrupikeun bukti kurungan rézim dina logika penindasan anu teu masuk akal, teu adil sareng telenges, ngaréspon Christophe Deloire, sekretaris jénderal Reporters Tanpa Batesan (RSF), anu Khaled Drareni mangrupikeun koréspondén di Aljazair. sumber: https://www.ouest-france.fr/monde/algerie/algerie-le-journaliste-khaled-drareni-condamne-en-appel-a-2-ans-de-prison-6973989

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.