"Kuring ngagaduhan sadayana anu tiasa diperyogikeun," saur Juliet Ibrahim!

0 4

Aktris Ghana terkenal Juliet Ibrahim nyandak kana média sosial pikeun ngungkabkeun yén anjeunna ngagaduhan 'sagala rupa' anu tiasa diperyogikeun dina hirupna.

Produser pilem, mérek pangaruh sareng vlogger nyiptakeun wahyu éta liwat halaman resmi na dina platform poto sareng video biasa, Instagram, dinten Salasa, 8 Séptémber.

Dina kecap na anjeunna nyarios: "Nalika kuring ngamimitian ngitung berkah kuring kuring sadar yén kuring ngagaduhan sadayana anu tiasa diperyogikeun".

Juliet ngagaduhan putra sareng salakina Kwadwo Safo Jnr, dina union anu lumangsung ti 2010 dugi ka 2014.

Aktris anu dilahirkeun ti Libanon, Ghana sareng Liberian meunang penghargaan pikeun Aktris Pangalusna dina Peran Utama dina 2010 Movie Movie Awards pikeun peranna dina "4 Play".

Ngitung berkah urang teras-terasan rendah haté sareng ngahaturkeun nuhun ka Anu Maha Kawasa pikeun sagala hal dina kahirupan.

Hayu urang bersyukur pikeun tuangeun, réréncangan, kulawarga, kaasih Gusti. Ngarasakeun sagala hal dina kahirupan kusabab aya jalma anu kalaparan sareng dina kaayaan anu langkung sesah tibatan anjeun. Dinten anu goréng anjeun dinten anu saé.

comments

comments

Tulisan ieu mimiti muncul dina http://www.culturebene.com/62699-jai-tout-ce-dont-je-pourrais-avoir-besoin-dixit-juliet-ibrahim.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.