akhirna tanggal kawinan seniman Grand P sareng Eudoxie Yao dipikaterang

0 7

akhirna tanggal kawinan seniman Grand P sareng Eudoxie Yao dipikaterang

Pasangan kontroversial seniman Guinea Grand P sareng influencer Ivorian Eudoxie Yao masih teras-terasan ngadamel wébna nyarios. Sakumaha dijanjikeun, tanggal perkawinan aranjeunna nembé diumumkeun.

Kami masih émut yén perjalanan sareng kurva provokatif parantos tunangan sareng seniman Agustus kamari salami cicing di Abidjan. Kusabab dinten papacangan, Grand P sareng Eudoxie parantos janji pikeun ngahijikeun sacara resmi dina beungkeut perkawinan dina dinten-dinten payun.

Eudoxie Yao, bintang Ivorian anu narik seueur selebriti, naha di Afrika atanapi di Éropa, naha anjeunna bakal nikah ka sapotong lalaki anu nembé 1 méter ieu? Ieu patarosan anu ditaros ku pangguna Internét

Mémang, capé ku sababaraha koméntar sareng fitnah ka aranjeunna, urang Afrika Kim Kardashian ngaréaksikeun deui dina halaman Facebookna:

"Hayu atuh nikah ka Grand P.
Ieu awak kuring, kuring pasihkeun ka saha waé anu kuring pikahoyong ”, anjeunna dipasang.
Diulem dina situs Radio.ci, manajer umum, juru sareng sobat Moussa Sandiana alias Grand P tungtungna ngumumkeun tanggal perkawinan sipil pasangan anu ngajantenkeun ayeuna-ayeuna dina jaringan sosial.

Manajer umum Alpha netelakeun yén kawinan sipil Go Bobaraba sareng seniman Guinea Grand P bakal dilumangsungkeun dina 2021, tepatna dina Januari. Ogé numutkeun ka henchman of Grand P, mahar Eudoxie Yao mémang bakal dirayakeun sateuacan akhir taun 2020 di Abidjan.

Pikeun aranjeunna anu masih mikir yén ieu buzz, kami ngantosan naha kawinan bakal kajantenan atanapi henteu. Tapi kudu diinget yén seueur pameget anu parantos ngajangjikeun sumbangan pikeun pasangan éta, kalebet pangguna internét anu nembé ngintun 10 juta pikeun ngadukung pasangan éta.

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://afriqueshowbiz.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.