Hayam Rishia Zimmern Kalayan Resep Bawang bawang - New York Times

0 1

Ieu mangrupikeun resep saderhana, pot anu saé pikeun pésta pertengahan minggu, pinuh ku rasa anu euyeub, sareng saos anu anjeun henteu hoyong runtah. Éta sumping ka The Times ngalangkungan akun Twitter ngeunaan Andrew Zimmern, anu ngahakan bug dina tivi salaku host "Pangan Aneh" dina Channel Wisata tapi hirup kahirupan anu tenang di bumi di Minnesota nalika anjeunna henteu damel, anu henteu sering. Pamajikanana, Rishia Zimmern, adaptasi tina Martha Stewart, sareng anjeunna nempatkeun kana jaringan sosial: "Brown 8 pingping, 3 C bawang beureum. Tambih anggur, tarragon, Dijon, sim ditutupan 30 mnt. Cabut tutupna, pangirangan. Tambahkeun 2C tomat céri potong. " Kami parantos ngaco sareng éta ti saprak éta, sareng raoseun kana rasa na. Iklaskeun roti kanggo ngiringan, sareng sop saos.

Diulas dina:
Hayam Kalayan Bawang, Gaya Chef.

Tulisan ieu mimiti muncul (dina basa Inggris) dina https://cooking.nytimes.com/recipes/1016135-rishia-zimmerns-chicken-with-shallots

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.