Ieu mangrupikeun 3 tip kanggo terang naha orientasi akademik anjeun leres-leres cocog sareng anjeun

0 7

Ieu mangrupikeun 3 tip kanggo terang naha orientasi akademik anjeun leres-leres cocog sareng anjeun

Naha anjeun nembé lulus ti SMA sareng anjeun milih orientasi anjeun tanpa leres-leres terang naha anjeun parantos nyandak kaputusan anu leres? Ieu 3 tips pikeun terang upami kursus anjeun cocog pisan sareng anjeun.

Éta deui sakola sareng anjeun panginten nembé atosan pendidikan tinggi. Sareng nalika SMA tamat, éta henteu gampang pikeun terang naon anu kedah dilakukeun salajengna. Malah upami anjeun kedah parantos ngahususkeun sakedik nalika diajar sékundér, anjeun kedah lebet tungtung jero sareng milih orientasi diri nuju jalan anu ideal pikeun ngalaksanakeun profesi impian anjeun. Nanging, ayeuna yén mimiti taun sakola sareng ayeuna anjeun kedah nyandak kursus anyar anjeun, anjeun gaduh ragu. Mimiti, tong panik! Ieu leres-leres normal sabab henteu gampang nyandak kaputusan sapertos kitu sareng anjeun tiasa heran pisan sareng naroskeun ka diri anjeun naha anjeun parantos nyandak jalan anu leres. Ieu sababaraha tips pikeun nangtoskeun naha kursus anjeun pas pikeun anjeun.

Naha anjeun resep kana pelajaran?

kiridit:
Kiridit: Jeshoots / Unsplash

Jelas, anjeun moal tiasa némbalan patarosan ieu ti sababaraha dinten kahiji, tapi anjeun bakal ningali yén saatos sababaraha minggu, anjeun bakal mimiti ngawangun pendapat anjeun nyalira. Upami anjeun resep peurih unggal-unggal aya di kelas atanapi mendakan pelajaran anu saé atanapi henteu pikaresepeun, panginten anjeun parantos milih jalan anu salah. Tapi tong gancang nyerah. Kadang-kadang anu diperyogikeun nyaéta dosis fokus sareng motivasi anu saé supados sadayana janten normal.

Naha toko dugi ka harepan anjeun?

kiridit:
Kiridit: Wes Hicks via Unsplash

Ieu mangrupikeun hal anu penting pikeun teu dipopohokeun. Kusabab sanaos anjeun resep diajar pisan, anjeun kedah tumut kana kasempetan anu bakal diidinan ku anjeun pikeun sasaran. Upami industri anu dipikaresep ku anjeun hanjakalna nawiskeun sababaraha tawaran, maka anjeun kedah mikir. Anjeun tangtosna tiasa tabah bari sadar yén jalan pasti bakal kuli atanapi mimiti mikirkeun jalan anu sanés. Nyaho yén éta henteu pernah telat sareng anjeun tiasa teras-terasan ngarobih di sapanjang jalan.

Naha anjeun ngatur masihan diri maksimal?

kiridit:
Kiridit: Bram Naus via Unsplash

Ieu mangrupikeun patarosan anu penting sabab pikeun hasil dina lisénsi atanapi anu sami, anjeun kedah suksés masihan sadayana. Anjeun pasti bakal gaduh dinten anu langkung sesah tapi anjeun ngaraos yakin yén anjeun sanggup nempatkeun sadaya énergi kana kursus ieu khususna? Mémang, upami anjeun gaduh mamang, penting pikeun naroskeun ka diri nyalira sabab langkung saé anjeun henteu miceunan waktos upami anjeun terang sateuacanna yén anjeun henteu cekap motivasi pikeun nepi ka ahir hal. . Jalan anu mana waé, tong ngarasa salah. Éta kajantenan pikeun seueur murid pikeun nyadar yén jalur anu dipilih tungtungna henteu cocog sareng aranjeunna. Upami anjeun hoyong robih, janjian sareng sekretaris sareng evaluasi pilihan anjeun. Samentawis waktos, terang kagiatan ekstrakurikuler mana anu anjeun kedah nyobian taun ayeuna.

Oge maca: ieu mangrupikeun sési-tuang-kanggo-ni'mat-saatos-olahraga-/

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://trendy.letudiant.fr

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.