Ieu mangrupikeun katuangan anu tiasa didahar saatos latihan

0 19

Ieu mangrupikeun katuangan anu tiasa didahar saatos latihan

Ieu mangrupikeun katuangan anu tiasa didahar saatos latihan.

Ahhh olahraga! Hésé pikeun ngamimitian tapi sakali éta réngsé, naon anu urang bangga? Nanging, seueur pisan urang ngalangkungan fase "pamulihan", nalika éta mangrupikeun léngkah anu penting! Nalika bobo penting pisan pikeun ngeusi ulang batréna, diét ogé ngagaduhan peran dina prosés pamulihan. Éta saderhana, ku ngadukung katuangan tertentu saatos latihan anjeun, anjeun bakal ningali yén anjeun tiasa nyingkahan kacapean sareng otot kaku. Naha anjeun paduli terang anu mana? Nya kami masihan anjeun pasini di handap pikeun mendakan aranjeunna.

Dahareun aci

pasta
Kiridit: Eaters koléktif ngalangkungan Unsplash

Saatos latihan anjeun, urang nyarankeun ka anjeun tuang tuang tepung (nasi, pasta, semolina, roti, sareng sajabana) sabab éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngeusi tanaga. Anjeun parantos nyéépkeun tanaga anjeun nalika olahraga janten anjeun kedah ngeusian suluh supados séhat.

Sayuran seger

sayuran
Kiridit: unsplash.com

Sayuran seger ngagaduhan peran anu penting pisan dina fase pamulihan saatos olahraga anjeun kusabab éta beunghar ku cai sareng mineral, janten anjeun bakal ngahidrasi awak anjeun ku aranjeunna. Tapi aranjeunna ogé dibungkus ku antioksidan sareng karbohidrat, anu bakal ngabantosan otot anjeun pulih.

Protéin

lauk salem
Kiridit: Kujung

Salaku tambahan pikeun saé kanggo mémori, lauk diwangun ku asam amino anu ilubiung dina pembaruan serat otot. Ieu ogé kasus sareng endog, anu sami-sami beunghar protéin sato sapertos lauk. Di sisi séjén, daging lemak kedah dihindari saatos latihan sabab ngandung asam lemak jenuh anu henteu saé pisan kanggo kaséhatan.

Susu atanapi buah

Yaourt
Kiridit: pexels.com

Pikeun dessert, urang nyarankeun anjeun pikeun milih anu mana waé: pikeun susu anu bakal ngeusian stock kalsium anjeun atanapi kanggo buah, anu sakumaha kaayaanana sayuran dina cai sareng mineral.

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://trendy.letudiant.fr

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.