Poto DJ Lewis dina baju jero badé ngurilingan wéb ayeuna

0 14

poto DJ Lewis dina baju jero anu kasohorr tina kanvas ayeuna

Soré ieu, nalika urang ngurus bisnis di Yopougon dimana aya karusakan beus, ti Ramatoulaye anu saatos kéngingkeun piala pikeun aktor pangsaéna di Côte d'Ivoire ngeposkeun poto anjeunna kalayan busa dina awak datangna ieu publikasi DJ Lewis ku First Mag anu asli.

Numutkeun kana Opera News.ci, poto ieu parantos aya di wéb, kalayan seueur koméntar. Kanggo sababaraha jalma, "Nyaan, lalaki hoyong ngagentos kami," saur saurang peluncur. Sareng anu sanés nyarios, milarian artos sanés gampang deh ”. Tina sudut pandang anjeun, kumaha carana nyayogikeun gambar ieu desainer terkenal "Flu Avian "?

Pikeun carita, DJ Lewis mangrupikeun seniman joki cakrawala Ivorian anu nyiptakeun Coupé-shift, anu janten dikenal ku masarakat umum di 2005 ku ilubiung dina kompetisi DJ Attalaku Oranyeu. Taun payun, anjeunna ngaluarkeun album kahijina "Stop Avian Flu" anu nampilkeun hit na anu leres-leres ngajantenkeun anjeunna dikenal: "Flu Avian".

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://afriqueshowbiz.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.