Randa Houon Ange Didier alias Arafat DJ dina hubungan sareng pangusaha Malian anu beunghar?

0 165

Randa Houon Ange Didier alias Arafat DJ dina hubungan sareng pangusaha Malian anu beunghar?

Randa Houon Ange Didier alias Arafat DJ sanaos dirina aya dina berita utama saatos sékrési tuduhan ti majalah Malian anu kawéntar disebut MJD (Mali Joli Dew).

Saatos ngabantah tuduhan média anu nuduh anjeunna "Jual awak anjeun" ka lalaki Malian anu beunghar, saur média balik deui kana muatanana ku unsur-unsur anyar. Maju yén bakal dina Oktober 2019 yén Carmen anu geulis ngamimitian perjalananna ka Mali. Pikeun pendak di ditu Lo Bathily tangtu katelah nyerahkeun cek kai 5 milyar ka aparat pajeg.

Numutkeun ka Abidjanshow.com, dina Oktober 2019 dina bulan Agustus 2020, Carmen Yao bakal nurut kana média sacara rutin jalan tol antara Côte d'Ivoire sareng Mali, nyalira atanapi ngiringan (kulawarga, babaturan).

Nyanghareupan sagala tuduhan ieu anu hanjakalna tetep diluncurkeun ngalawan urang "Indung daïshi" tanpa aya bukti matérial, aya anu ngagaduhan hak pikeun heran tujuan nyata tina sadaya tulisan ieu? Bales gancang ti Carmen bakal jelas.

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://afriqueshowbiz.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.