Suasana bakal tegang antara Pangeran Harry Pangeran William

0 9

Suasana bakal tegang antara Pangeran Harry Pangeran William

Suasana bakal tegang antara Pangeran Harry Pangeran William. Sanaos pikeun ulang taun ka-36 na, William sareng pamajikanana Kate Middleton mayar upeti ka anjeunna, anjeunna bakal ngagaduhan rasa tiis antara dua saderek.

Nyatana, dina biografi anu didaptarkeun ka Pangeran Harry sareng Meghan Markle, Milarian Merdika ngungkabkeun yén Adipati Sussex bakal nuduh lanceukna anu teu ngadukung anjeunna dina hubungan ieu. Sareng alesan anu saé: nalika anjeunna nuju siapkeun nyungkeun tangan anu dipikacinta sareng lembutna, Pangeran William bakal mamatahan anjeunna henteu buru-buru carita cinta ieu. Naséhat anu bakal katingali ngaganggu pamuda éta.

Saprak harita, dua sadulur bakal tiis. Pangeran Harry bakal ngajauhkeun diri ti lanceukna, tapi ogé ti Kate Middleton, saha anjeunna kantos caket. Naha pesen ieu mangrupikeun léngkah pangpayunna pikeun rekonsiliasi? Teu aya anu kurang yakin ...

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://afriqueshowbiz.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.