Warta anu saé Gohou Michel nampi bédana internasional anu saé

0 5

Warta anu saé Gohou Michel nampi bédana internasional anu saé

Warta anu hadé nembé murag pikeun peminat Gohou Michel. Humoris Ivorian anu kawéntar nampi bédana anyar lingkup internasional anu parantos naékkeun anjeunna kana gelar humoris Afrika anu pangsaéna.

Michel Gohou ayeuna penting pisan dina dunya humor di Côte d'Ivoire sareng Afrika. Anu ieu, anu awalna sesah, parantos nguntungkeun lami pisan tina akibat tina tekad sareng kawani na.

Kusabab panyakit anu ngarusak fisikna, anjeunna sering janten bahan ejekan ti baraya na. Kusabab kurangna dana, anjeunna lirén diajar di sakola dasar sareng ngadaptarkeun grup teater di Gagnoa.

Dina 1993, anjeunna pendak sareng produser Daniel Cuxac sareng gabung sareng rombongan "Guignols d'Abidjan " Ti saprak éta, bakat na, dugi ka ayeuna teu dipikaterang ku masarakat, bakal ngabeledug ka tempat terbuka. Sareng ti saprak éta, kahirupan Michel Gohou parantos robih.

"Sateuacanna, nalika kuring ngaliwat di jalan, jalma bakal nyarios: kadieu, sumping tingali ieu, Saolah-olah kuring objék. Sareng aranjeunna henteu paduli kana penampilan kuring. Abdi sangsara pisan tina éta. Tapi dinten ayeuna, éta henteu réaksi anu sami ... Abdi henteu angkat ka sakola, tapi kuring bersaing sareng intelektual. Upami kuring tiasa ngaéksprésikeun diri, éta berkat téater.

Kuring parantos pendak sareng lalaki anu terang nilaina kahirupan. Upami kuring aya di dieu dinten, éta berkat jalma-jalma ieu ", ceuk palaku séri "Kulawarga gedé kuring", anu ngarayakeun karir 30 taun na dina Méi 2019. Beda deui ku sabab kitu ditambihan kana daptar prestasi na anu parantos ditimbang ogé.

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://afriqueshowbiz.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.