Tilas anggota parlemén Inggris dihukum tina serangan seksual

0 4

Tilas anggota parlemén Inggris dihukum tina serangan seksual

Pengadilan Inggris dinten Salasa ngahukum tilas anggota parlemen Tory anu parantos dihukum nyerang séksual dua awéwé dugi ka dua taun panjara.

Anggota DPR pikeun Dover (kidul) ti 2010 dugi ka 2019, Charlie Elphicke, 49 taun, dihukum dina akhir Juli tina tilu tuduhan narajang seksual, kusabab nyerang awéwé dina umur tilu puluhan taun 2007 di bumi na sareng padamel anggota parlemén dina dua puluh dua kali dina 2016.

Putusan ieu, anu anjeunna banding, parantos nyababkeun pamajikanana, anggota parlemén Dover anu ayeuna, Natalie Elphicke, ngumumkeun dina akhir nikahna 25 taun.

"Anjeun mangrupikeun predator séks anu nganggo kasuksésan sareng kahormatan anjeun salaku panutup," ceuk Hakim Pengadilan London Southwark Philippa Whipple dinten Salasa dina nurunkeun hukuman.

Pengacara Charlie Elphicke, Ian Winter, nyatakeun yén kliénna parantos "diajar pinuh" tina hal ieu. "Anjeunna parantos kaleungitan pamajikanana, putrina umur 20 taun kasimpang sareng anjeunna salaku hasil langsung tina kayakinan na sareng putrana anu umur 13 taun ditindes ku premanisme anu berkepanjangan sareng kejem di sakolana," saurna. disorot. "Kuring tiasa mastikeun anjeun, ti anjeunna, yén ieu moal aya deui kajadian deui."

Charlie Elphicke munggaran ditunda ti Partai Konservatif dina bulan Nopémber 2017, nalika tuduhan narajang séks mecenghul, sateuacan dikaluarkeun dina bulan Désémber 2018 ku Perdana Menteri Theresa Méi teu lami sateuacan sora henteu percaya diri dilaksanakeun ngalawan manehna.

Saatos dakwaan na di 2019, Charlie Elphicke sakali deui ditangguhkeun, salajengna ngirangan seuseueurna partai leutik anu ngatur di Parlemén, di tengah kaayaan marudahna Brexit.

Éta pamajikanana Natalie Elphicke anu ngagentos dina konstituénna dina pamilihan législatif Désémber 2019.

Tulisan ieu muncul heula: https://onvoitout.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.