Malaikat Angelina Jolie ngarobih nami nami Brad Pitt, ngeureunkeun nikah dua taun - Video

0 1



브란젤리나 커플 공식 결별… 졸리, 이름 서 피트 떼 버려

Béntang Hollywood, Angelina Jolie parantos resmi ngorondang nami tukang Brad Pitt,… ngeureunkeun kahirupan nikahna dua taun.
Numutkeun kana Entertainment Tonight, toko média hiburan,… pengadilan maréntahkeun minggu kamari yén aranjeunna sacara sah teu sah.
Éta parantos nambahan ogé aranjeunna nyatujuan perjanjian pikeun ngurus genep anakna di akhir taun ka tukang.
Kadua nikah di 2014 sareng Jolie ngajukeun cerai dina Séptémber 2016.

Berita Arirang Facebook: http://www.facebook.com/arirangtvnews

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.