Kulawarga karajaan ngarayakeun ulang taun ka-36 Pangeran Harry

0 5

Kulawarga karajaan ngarayakeun ulang taun ka-36 Pangeran Harry

Jauh tina panon tapi teu jauh tina haté ku Windsors. Salami 36 taun na, Pangeran Harry, anu ayeuna cicing di Amérika Serikat, nampi buktina cinta anu saé ti anggota kulawargana. Ratu Elizabeth II, anu mimiti, ngeposkeun poto putu na anu seuri pisan ti 2017, salami resepsi di Istana Buckingham.

"Kuring miharep Patih Sussex salamet pisan", naha urang tiasa maca dina akun Twitter raja, sadayana dihias ku emoji anu pas.

Pentingna detil

Pangeran Charles, ramana Harry, sareng Camilla, Duchess of Cornwall, istrina, ogé nandaan dinten istiméwa ieu ku tweet anu ampir sami sareng Ratu.

Pangeran William sareng istrina, Catherine, Duchess Cambridge, samentawis éta, hoyong a "Wilujeng tepang taun ka pangeran Harry". Pikeun ngagambarkeun kahayang anu saé na, aranjeunna milih poto tiluanana - basa jahat bakal nyatet henteuna Meghan Markle - nalika balapan.

Luncat anu katingali dimeunangkeun ku Harry sanés tanpa kasusah, tapi dina wanda anu saé. Ti dinya dugi ka ningali tanda dina kaayaan hubunganana ...

Tulisan ieu muncul heula: https://onvoitout.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.