Vanessa Paradis, éta panceg sareng Benjamin Biolay, reuni ieu anu ngahudangkeun deui tatu - Pidéo

0 168



Saatos rapat anu dibolaykeun sareng ex na Baminay Biolay, jalma anu ngabagi hirupna salami tilu taun, Vanessa Paradis tungtungna bakal mendakan anjeunna.

Hatur nuhun pisan pikeun nonton!
Mun anjeun resep teh video, ngaksésna sarta babagi poto eta sareng babaturan.
Upami anjeun hoyong warta deui, ngalanggan saluran!

==================================================

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.