Viking Seuneu Slot Review Game

0 9

Jalma Viking kasohor ku kamampuan luar biasa dina perang, aranjeunna langsung turun ti Dewa Odin sareng Thor, sareng berkat kakuatan ketuhanan, urang Skandinavia bakal ngajantenkeun anjeun anu leres-leres nalukkeun. Gabung sareng aranjeunna dina petualangan ieu, hayu aranjeunna ngupingkeun ceurik perang anjeun. Anjeun ogé tiasa nyobian Vikings buka slot Berzerk teuing!

Kumaha Maén Viking Fire

Ti kénca ka katuhu, sareng minimal tilu simbul, gim Norse ieu ngagaduhan ciri khas para pendekar Viking. 40 paylines sareng 5 gilinding animasi anu saé pisan, sareng grafik na akurat.

Sadaya simbol ngingetkeun tradisi Norse sareng warna-warni pisan. Épék sora ngajantenkeun slot langkung pikaresepeun, tapi Pamaén tiasa mutuskeun mareumanana upami aranjeunna pikaresep. Téh Liar sareng Paburencay ngalengkepan petualangan anu saé ieu.

Tarohan minimum tiasa sakedik, kanyataanna, milih ngan ukur saratus per garis, éta tiasa janten 50 pén total. Tarohan Maxi kitu, tiasa ageung upami Pamaén nempatkeun saham 25 € per garis.

Lambang Liar

Simbol par kaunggulan nalika urang nyarioskeun ngeunaan Norse nyaéta Hummer. Versi emas Mjolnir ieu bakal ngabantosan anjeun dina kombo anu unggul. Éta tiasa ngagentos sadayana simbol anu sanés tapi paburencay.

Upami Mjolnir ilubiung dina kombinasi anu unggul, hadiahna langsung dua kali. Animasi pikaseurieun bakal ngajantenkeun anjeun ngartos nalika Wild parantos dua kali langkung saham anjeun.

Bonus paburencay

Upami gampang pikeun Pamaén nebak naon simbol Wild anu diwakilan ku, éta bakal langkung gampang pikeun nganggap naon simbol Paburencay.

Lambang bonus (paburencay) bakal micu spins bébas. Nyatana, nalika Pamaén kéngingkeun tilu atanapi langkung Bonus Paburencay, layar anyar bakal nembongan, armada kapal mangrupikeun udagan, sareng Pamaén tiasa tilelep sababaraha di antawisna nganggo catapult.

Tilu Simbol Liar anyar asup kana kaulinan nalika bebas muter. Éta dina Player pikeun milih target anu leres, ku milih kapal mana anu tiasa ditabrak, pikeun milarian spin gratis sareng wilds tambahan kanggo naekeun kombinasi anu unggul.

Pamaén dileler kalayan 5 bebas muter langsung sareng jumlahna tiasa ningkat upami pilihan anu leres parantos dilakukeun. Salila fase ieu, simbol Wilds anyar emas, sareng éta tiasa dianggo persis sapertos liar biasa anu tetep janten lulucon anu sah.

Salila Spins Gratis, babaturan bakal ngabantosan Pamaén pikeun nalukkeun taneuh sareng karét emas. Sadérék Viking anu nganggo batu hummer neunggeul roda sareng ngeureunkeun simbol liar pikeun nambihkeun kasempetan meunang.

Pikiran final

Animasi sareng épék istiméwa nyaéta hiasan pikeun kaulinan nyata anu moal ngantepkeun anjeun. Paburencay ngajantenkeun sadayana langkung narik sareng lucu. Setelan tambahan, sapertos autoplay bakal ngayakinkeun komo anu paling teu percanten.

Suasana pikaresepeun, sareng kameunangan disebarkeun ogé pikeun ngajantenkeun pangalaman sadayana pikaresepeun. Urang Norse mangrupikeun prajurit, nunjukkeun aranjeunna pantes janten salah sahiji diantarana.

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.