Talk Transfer Langsung: Man United eye Khedira dina transfer gratis

0 10

Pandemi coronavirus parantos ngajantenkeun pasar transfer henteu pasti - sareng anjeun tiasa milarian terang nalika jandéla dibuka sareng caket dieu - tapi ieu mangrupikeun rumor anu ngambang di liga ageung Éropa sareng sajabina. Tambih deui, parios sadaya transfer utama anu pangénggalna réngsé di Éropa.

CERITA TOP: Man United panon Khedira dina mindahkeun gratis

Sami KhediraKontrak katingalina ditetepkeun di Juventus jeung Manchester United anu resep asup anjeunna, numutkeun Panon poé.

Khedira, 33 taun, ngiringan transfer gratis di 2015 saatos angkat Real Madrid tapi dilakukeun ngan 18 penampilan pikeun Bianconeri istilah panungtungan saatos berjuang sareng tatu.

Saatos tandatangan tina Weston McKennie ti Schalke na Arthur ti Barcelona, Jérman badé turun tina urutan pecking di Turin sareng klubna tiasa ngahémat gajih € 6 juta dilaporkeun per musim ku ngantepkeun anjeunna angkat.

Serikat hoyong pisan nguatkeun lini tengahna sareng parantos dikaitkeun sareng sajumlah pamaén, kalebet Valencia's Uros rasis.

BLOG hirup

18.28 Bureau anu disingket TSB: Bayer Leverkusen parantos muncul salaku pasukan favorit pikeun bek Arsenal anu diuntungkeun.

Sky Sports Jérman nunjukkeun yén pihak Jérman mingpin lomba Sead Kolasinac, anu dikabarkan hoyong uih deui ka Jérman kusabab alesan kulawarga. Internasional anu dilahirkeun di Jerman, Bosnia sareng Herzegovina internasional, anu saacanna maénkeun di Jérman sareng Schalke, tétéla sayogi kanggo £ 10 sareng ogé dina radar Schalke sareng Roma, numutkeun kana gambar.

17.53 Bureau anu disingket TSB: West Brom nuju nyiapkeun kasep pikeun striker Aston Villa Mbwana Samatta, numutkeun ka Matahari.

Laporan éta nyatakeun yén Slaven Bilic hoyong nyandak pinjaman internasional Tanzania, kalayan Samatta sayogi ayeuna yén Villa parantos nambihan Ollie Watkins. Samatta, 27, nyetak ngan dua gol dina 16 penampilan usum kamari pikeun Villa saatos dugi ka dilaporkeun £ 8.5 juta. Penyerang, anu ogé aya hubunganana sareng raksasa Turki Fenerbahce, éta produktif di Bélgia sateuacan sumping di Birmingham, nyetak 32 gol dina 51 pertandingan sareng Genk di 2018-19.

West Brom ayeuna ngagaduhan Callum Robinson, Charlie Austin, Hal Robson-Kanu sareng Kenneth Zohore salaku panyerang dina buku-bukuna.

17.07 Bureau anu disingket TSB: Arsenal parantos ngalakukeun bisnis anu saé dina usum panas ieu - Willian dina kontrak anyar gratis pikeun Bukayo Saka sareng Jibril Martinelli, nandatanganan Gabriel Magalhaes ti Lille sareng ngajual Emi Martinez pikeun £ 20 juta - tapi naon anu aranjeunna ayeuna?

Kalayan Arsenal nutup di Dijon sareng kiper Islandia Runar Alex Runarsson, anu Telegraph urang Sam Dean ngalaporkeun yén Gunners nembé ngagaduhan tawaran £ 10 juta ditolak pikeun Brentford No. 1 David Raya. Kalayan Bernd Leno parantos lebet salaku nomer 1 Arsenal, naha di dunya Arsenal bakal ngudag dua kiper?

Ieu mangrupikeun anu anéh tapi deui ieu Arsenal ...

16.30 Bureau anu disingket TSB: Koran Portugis catetan nyarios yén Liverpool tiasa nganggap bawa Rafael Camacho balik ti Sporting.

Camacho, 20 taun, parantos kagum saatos ngalih ka Sporting sakitar € 9m dina Juni 2019. Tapi aranjeunna kirang dana sareng kedah ngempelkeun artos gancang, hartosna payun parantos dikabarkan sayogi sakitar € 6 juta.

Pamaén ngamimitian karir nonomanna di Sporting sateuacan ngalih ka Manchester City, teras Liverpool di 2016. Ayeuna anjeunna deui di Sporting, balik deui ka Liverpool bakal janten perpindahan karir anu anéh nunjukkeun bakat anu dipibanda tapi aranjeunna ngagaduhan pilihan pikeun asup deui anjeunna dina kontrak na.

15.53 Bureau anu disingket TSB: Chelsea parantos ngiringan seueur pamaén, tapi tetep kedah ngaluarkeun sababaraha.

Fabrizio Romano ngalaporkeun yén Genoa hoyong nginjeum full-back Davide Zappacosta, bari gelandang Tiemoue Bakayoko masih janten udagan utama pikeun AC Milan.

Sumber ngawartoskeun ESPN's James Olley dina bulan Agustus yén Chelsea daék ngajual Bakayoko ka Milan tapi tujuanana pikeun ngasilkeun ampir sadayana £ 40 juta anu aranjeunna nyéépkeun pikeun asup ka Perancis dina 2017.

15.40 BST: Mario Gotze mangrupikeun agén gratis saatos angkat ka Borussia Dortmund usum panas ayeuna sareng Ngalaporkeun laporan yén urut klub Bayern Munich na ngabahas ngabawa anjeunna balik. Nanging, manajemén mutuskeun ngalawan pamindahan.

15.30 BST: Houssem Aouar tetep udagan No.1 Arsenal pikeun sésana jandéla transfer, sareng manajer tim kahiji Mikel Arteta hoyong ngawangun sisi na di gelandang Lyon, sumber ngawartoskeun Julien Laurens ESPN na.

ulin

1: 29

Julien Laurens negeskeun kualitas-kualitas anu bakal dibawa ku Houssem Aouar ka Arsenal.

14.51 Bureau anu disingket TSB: Striker Real Madrid Luka Jovic ieu tempo ninggalkeun klub dina pinjaman, saur Marca.

Jovic, 22 taun, maén dina 27 pertandingan pikeun Real Madrid usum kamari tapi ngan ukur ngoleksi dua gol sapanjang kampanye, saatos ngalih ti Eintracht Frankfurt salami 60m.

AC Milan sareng Hertha Berlin parantos nunjukkeun minat pikeun nandatanganan anjeunna, tapi laporan ogé nyatakeun yén "sanaos perjanjian disababkeun pikeun nginjeum Jovic dina minggu-waktos sésana tina jandela transfer usum panas, éta moal ngarobih rencana Florentino Perez pikeun henteu asup. naon waé pamaén dina jandéla ieu. "

14.32 Bureau anu disingket TSB: Panarajang Barcelona Luis Suarez parantos ngapung ka Itali pikeun nyandak ujian anu bakal ningali anjeunna dikabulkeun kawarganagaraan Italia, sababaraha sumber parantos nyarios ka ESPN.

Maju ninggalkeun bandara El Prat Barcelona dina dinten Kemis siang siang, angkat ka Perugia.

Suarez - anu parantos dikaitkeun sareng pindah ka Juventus - parantos terang sababaraha minggu yén anjeunna henteu aya dina rencana palatih Barca anyar Ronald Koeman. Anjeunna parantos keukeuh yén Barcelona mayar anjeunna sésana taun kontrak na sareng klub sapinuhna sateuacan ngalih, anu dugi ka aranjeunna ditolak.

14.10 Bureau anu disingket TSB: Tottenham Hotspur hoyong asup ka striker Southampton Danny Ings, ngalaporkeun na poean Telegraph.

Ings, 28, ngoleksi 25 gol dina 38 penampilan (kalebet 22 di Liga Premier) usum kamari sareng Spurs hoyong pisan ngiringan kompetisi Harry Kane di payun. Tapi Saints anu jelas henteu resep ngantepkeun bintang lalaki na angkat.

13.56 Bureau anu disingket TSB: Koran Portugis A Bola nyarios yén Liverpool sareng Arsenal hoyong pisan nandatanganan bek Sporting Nuno mendes.

Mendes, 18 taun, parantos ngabobol tim kahiji musim ieu sareng bek kénca parantos diawasi ku sababaraha klub top Éropa. Anjeunna dikabarkan ngagaduhan klausa rilis € 50 juta, upami aya pihak anu resep maju, tapi teu dipikaresep yén saha waé bakal mayar seueur kanggo anjeunna.

13.40 Bureau anu disingket TSB: gelandang Chelsea Kai Havertz parantos nyarios yén anjeunna henteu dibebanan ku biaya £ 62 juta (naék janten £ 71 juta kalayan tambahan) biaya anu dibayar klub Bayer Leverkusen pikeun nandatanganan anjeunna.

"Dina maén bal dinten ayeuna lumrah mayar harga ieu," saur 21 taun. "Kuring moal masihan seueur tekanan ka diri kuring sabab kuring pikir kuring henteu ngalakukeun hal-hal anu paling parah baheula - éta sababna harga na luhur ...

"Éta léngkah anu gedé pisan pikeun sumping ti Bundesliga dugi ka Liga Utama. Éta liga anu pangsaéna di dunya. Abdi peryogi sababaraha waktos pikeun adaptasi, tapi kuring ngarepkeunana. "

13.26 Bureau anu disingket TSB: Pupuhu Bayern Munich Karl-Heinz Rummenigge parantos negeskeun yén Liverpool badé ngégél perjanjian anu £ 20 juta awal pikeun gelandang Thiago Alcantara.

"Kuring tiasa mastikeun yén FC Bayern sareng Liverpool parantos ngahontal perjanjian akhir," saurna dina Kemis. "Éta kahoyong Thiago ageung pikeun nyobaan anu énggal dina akhir karirna. "

Palatih Bayern Hansi Flick nambihan: "Kuring ngan ukur bisa ngabagjakeun [bos Liverpool Jurgen] Klopp. Anjeunna henteu ngan ukur ngagaduhan pamaén top, tapi ogé jalma anu hébat. Kiwari, urang sadayana sedih pisan sareng éta émosional. "

ulin

1: 22

Koméntator Bundesliga of ESPN Derek Rae nyatakeun Thiago Alcantara bakal disambut ka Liverpool saatos diremehkeun di Bayern.

Tapi naon anu bakal dibawa ka Liverpool?

ulin

0: 59

Mark Ogden nyatakeun kamampuan Thiago pikeun muka konci pertahanan ketat bakal ngajantenkeun Liverpool sisi anu langkung bahaya.

13.00 Bureau anu disingket TSB: Legenda Manchester United Rio Ferdinand parantos merhatoskeun bisnis transfer klub sareng nyarios matak hanjelu ningali saingan anu dilakukeun bari aya kajadian anu teu lami di Old Trafford.

Liverpool bakal ngéléhkeun Serikat dugi ka ditandatanganan Thiago Alcantara ti Bayern Munich, sareng manajer Ole Gunnar Solskjaer ogé prustasi dina ngudag Borussia Dortmund payun Jadon Sancho.

"Béda cara Chelsea ngalaksanakeun bisnis dibandingkeun sareng nyarioskeun tim kuring Man United, teu aya sora, teu aya nanaon," Ferdinand nyarios. "Sadayana anu anjeun tingali [ti Chelsea] bang! Deal. Sakedik nyarios, bang! Deal. Béréskeun. Éta anu matak hanjelu pikeun kuring sareng sadaya penggemar Man United.

"Sancho dikaitkeun sababaraha bulan ka pengker. Masih henteu dilakukeun, éta ngareuwaskeun pisan. "

12.47 Bureau anu disingket TSB: Bayern Munich mangrupikeun palatih payun anu badé asup Ajax Sergino Dest as Thiago Alcantara Sigana siap ngiringan Liverpool, narasumber parantos ngawartoskeun Tom Hamilto tina ESPNn.

Sumber saurna artos anu dihasilkeun tina transfer éta parantos gancang-gancang ngalacak minatna ka Dest upami biaya transfer anu pas tiasa disepakati antara klub.

Dest, 19, dianggap salaku salah sahiji tonggong katuhu ngora pangalusna di dunya sareng parantos aya dina radar sajumlah klub top usum panas ayeuna.

Anjeunna ogé resep kana radar Barcelona tapi sumber parantos ngawartosan ka ESPN yén aranjeunna kedah ngajual sateuacan aranjeunna tiasa nyandak pamaén deui kalayan klub anu nyobian ngalih. Nelson Semedo.

12.20 Bureau anu disingket TSB: Nanging, Barcelona ngalaman masalah mindahkeun pamaén tina tagihan upahna sateuacan aranjeunna tiasa nambihan anu énggal.

ulin

1: 32

Julien Laurens nyarios ngan saukur teu aya artos kanggo ngabiayaan transfer di Barcelona upami aranjeunna henteu ngajual heula.

11.53 Bureau anu disingket TSB: Sigana masa depan Barcelona aya dina tangan anu aman ...

Ronald Koeman nyebutkeun anjeunna hususna kagum sareng pamuda internasional Amérika Serikat Konrad de la Fuente nalika Barca neraskeun persiapan pikeun usum anyar ku ngéléhkeun Girona 3-1 dina Rebo.

"Kami terang kami ngagaduhan pamaén ngora anu saé pisan di dieu," Koeman ngawartoskeun konferensi pers saatos pertandingan. "Anu penting aub dina palatihan dina tingkat anu saé teras nyandak éta kana pertandingan anu ramah ieu. Upami kuring kedah nyorot salah saurang nonoman, kuring bakal nyarios Konrad, kuring resep pisan sareng anjeunna. Tapi urang ogé ngagaduhan Pedri, Riqui. Kami gaduh masa depan anu payun payun urang. "

11.12 Bureau anu disingket TSB: RB Leipzig milarian ngalengkepan panandatanganan € 24 juta tina Alexander Sorloth ti Crystal Palace sateuacan musim pembukaan musim Bundesliga ngalawan Mainz dina dinten Minggu, numutkeun Bild.

Sorloth, 24 taun, ngagabung sareng Trabzonspor dina pinjaman dina 2019 sareng nyetak 33 gol dina 49 pertandingan pikeun pihak Turki. Tapi saatos dikaitkeun sareng pindah ka Tottenham, internasional Norwegia bakal ngagentos Timo Werner, Anu ngagabung Chelsea mimiti usum panas ieu.

10.40 Bureau anu disingket TSB: sumur Thiago ka Liverpool ningkat gancang ...

Budak umur 29 taun, anu kontrak sareng juara Liga Champions badé kadaluarsa usum panas payun, parantos satuju perjanjian opat taun di Anfield, dimana anjeunna bakal nganggo kaos No 6 kanggo tim Jurgen Klopp.

Sumber parantos ngawartosan ka ESPN yén biaya pikeun Thiago tiasa naék janten 25 juta, dumasarkeun Liverpool meunang Liga Premier atanapi Liga Champions salami waktos na di Anfield. Internasional Spanyol bakal ngalengkepan pamindahan ka Merseyside upami anjeunna parantos hasil médis.

10.25 Bureau anu disingket TSB: Real Madrid urang Sergio Reguilón nuju gaduh médis di Tottenham payun perjanjian € 30 juta, anu kedah diumumkeun énjing. Tapi anjeunna pamaén anu pas pikeun Jose Mourinho?

ulin

1: 20

Mark Ogden ngajelaskeun transfer usul Sergio Reguilon ka Tottenham sareng naon hartosna pikeun Manchester United.

10.08 Bureau anu disingket TSB: Korespondén ESPN Rob Dawson masihan kami émutan ngeunaan kumaha usum panas Manchester United parantos musna.

Kadatangan anu gancang sareng lancar ti gelandang Belanda Donny van de Beek pikeun £ 40 juta ti Ajax mangrupikeun tawaran anu saé di pasar anu sesah; Wakil-ketua eksekutif Ed Woodward sareng lulugu negosiasi Matt Hakim pantes kiridit kusabab parantos ngalaksanakeun. Tapi dihareupeun kampanye anu penting, aya hanjelu anu akrab ngalangkungan klub - transfer negosiasi teras-terasan, pamaén pasisian nongkrong sareng jam anu nuju nuju tenggat waktos dina 5 Oktober.

09.45 Bureau anu disingket TSB: Liverpool siap ngusir minat saingan ti Manchester United ku cara ningkatkeun usaha pikeun asup ka Bayern Munich Thiago Alcantara saatos ngahubungi juara Liga Juara Juara pikeun gelandang, sumber parantos nyarios ka ESPN kang Mark Ogden.

Jurgen Klopp parantos tekad nambihan tilas pamaén Barcelona kana regu na usum panas ayeuna, tapi larangan kauangan di klub saatos pandemi virus corona parantos ngantepkeun hirarki Liverpool horéam nampi sanksi anu mahal pikeun umur 29 taun.

Klopp parantos diwartosan yén saurang pamaén tim kahiji kedah ngantep juara Liga Premier pikeun nyiptakeun rohangan dina tagihan upah pikeun Thiago.

Tapi sumber parantos ngawartosan ka ESPN yén Klopp ayeuna parantos dipasihan lampu héjo pikeun ngalih ka Thiago tanpa kedah ngajual pamuter regu heula.

09.15 Bureau anu disingket TSB: Burnley parantos nolak tawaran £ 31 juta ti West Ham pikeun James Tarkowski, nyebutkeun langit Olahraga.

Laporan éta nyatakeun, "Kira-kira £ 25 juta ditawarkeun payun 00 anu ningkat dina nawar anu kadua, anu kalebet sakitar £ 10 juta di tambihan.

"Burnley parantos ngawartoskeun West Ham yén tawaran aranjeunna masih sacara signifikan langkung handap tina pangajen pikeun pamaén, anu ngagaduhan klausa rilis £ 50 juta dina kontrak na ayeuna. "

08.30 Bureau anu disingket TSB: Spanyol kénca-balik Sergio Reguilón bakal ngiringan Tottenham ti Real Madrid dina transfer € 30 juta, numutkeun Onda Cero.

Kasepakatan caket sareng Reguilon parantos ngalaman médis sateuacan nandatanganan kontrak lima taun sareng Spurs. Real Madrid bakal ngagaduhan pilihan kanggo mésér deui pamuter dina dua musim ka hareup salami € 40 juta, sedengkeun sumber ngawartoskeun ESPN yén Manchester United resep.

Reguilon, 23, kaiket Los Blancos dugi ka Juni 2023. Anjeunna nyéépkeun usum kamari dina pinjaman di Sevilla, ngajantenkeun 31 penampilan liga, sareng ngabantosan klub Andalusia kéngingkeun Liga Europa.

ulin

1: 39

Mark Ogden ngajelaskeun naon anu tiasa dibawa Gareth Bale ka Tottenham sareng naha Man United moal hariwang.

PAPER TALK (ku Shaun Reynolds)

Bale's Spurs balik ti Real réngsé

Gareth Bale bakal balik deui ka Tottenham Hotspur saatos klub London utara ngamankeun perjanjian pinjaman salami usum pikeun Real Madrid béntang hargana £ 13 juta, numutkeun Daily Mail.

Sakumaha dilaporkeun ku ESPN dinten Salasa, Tottenham ngalih payunna Manchester United dina balapan pikeun ngamankeun jasa Bale pikeun kampanye Liga Premier 2020-21. Laporan Surat ayeuna nyatakeun yén Tottenham parantos sapuk pikeun nutupan satengah tina gaji Whelshman anu £ 500,000-a-minggu gaji.

Agén Bale nyarios ka BBC éta parundingan "laun maju," tapi nambihan yén "Gareth langkung caket kaluar ti Madrid tibatan iraha waé dina tujuh taun ka pengker.

"Kami masih negosiasi. Urang bakal ningali kumaha jalanna. "

Éta sigana ngungudag Manchester United pikeun dinilai tinggi Borussia dortmund winger Jadon Sancho parantos ngabantosan usaha Spurs pikeun balikkeun Bale ka urut klubna. Laporan éta nyatakeun yén Ole Gunnar Solskjaer henteu kantos ngalih ka Bale kusabab jabatanana ngeunaan Sancho.

Ku alatan éta, Jose Mourinho katingalina parantos nyéépkeun waktos sakedik dina nandatanganan Bale saatos pupuhu Spurs Daniel Levy ngahontal perjanjian sareng raksasa La Liga.

Leicester nutup dina perjanjian Under

Leicester Kota bakal hasil dina usaha aranjeunna pikeun nandatangan sayap Cengiz Di handapeun jauh ti AS Roma sateuacan jandela ditutup, numutkeun Leicester Raksa.

Anu gancang kalkun internasional mangrupikeun hal anu dipikaresep ku duanana Manchester Kota jeung gudang pakarang dina jaman baheula teu jauh-jauh, tapi pindah ti Roma sareng Serie A henteu pernah terwujud.

Umur 23 taun parantos bajoang sareng cilaka sareng panto manajer anu aya di Roma, tapi pas kombinasi na langsung maén sareng pinpoint crossing sigana dua tina sipat anu narik perhatian bos Kota Pep Guardiola.

Kalayan Roma peryogi dana, Leicester parantos ningali kasempetan kanggo nambihan Under ka skuad anu parantos berbakat, kalayan laporan éta nunjukkeun pinjaman sareng pilihan mésér skénario anu paling dipikaresep pikeun nganteurkeun anjeunna ka Liga Utama.

Man City bade difokuskeun duo La Liga ka Koulibaly

NaplesPeniléyan udagan Manchester City Kalidou Koulibaly parantos mingpin Pep Guardiola mertimbangkeun pamaén alternatif pikeun ngeusian kakosongan pertahanan na, saur Wali.

Koulibaly parantos lami aya di radar Kota sareng tawaran € 60 juta kanggo umur 29 taun ditolak awal bulan ieu. Ti saprak éta parantos dilaporkeun yén Napoli bakal nampi tawaran di daérah 80 juta euro - biaya anu dianggap teuing ku Guardiola.

akibatna, Sevilla FC's Diego Carlos jeung Atletico Madrid's Jose Gimenez parantos narik perhatian Guardiola. Laporan Guardian nyatakeun yén upami Napoli gagal nurunkeun paménta aranjeunna pikeun Koulibaly, maka Kota tibatan nawar Carlos atanapi Giménez.

Aya hiji hal anu salah, duanana pamaén sumping sareng klausa pelepasan anu saé. Giménez urang saurna janten £ 109.8m sedengkeun Carlos 'dilaporkeun salaku £ 68.7m.

Ketok-in

- Liverpool manajer Jurgen Klopp hoyong nambihan dua pamaén deui ka skuadna sateuacan jandéla transfer ditutup dina 5 Oktober. Klaim asalna tina The Athletic, anu dinten ieu ngalaporkeun yén Klopp parantos nyuhungkeun hiji atanapi dua deui tandatanganan réngsé sanaos aya larangan kauangan anu ditetepkeun ku pandemi coronavirus. Diantara targét Klopp nyaéta Bayern Munich gelandang Thiago Alcantara sareng panarajangan Watford Ismaila Sarr.

- Manchester United sareng Leicester City parantos lirén usaha pikeun asup AFC Bournemouth gelandang David Brooks saatos diajar ngeunaan valuasi mahal Cherries. Bournemouth kahartos hoyong pisan ngical budak umur 23 taun saatos klub angkat tina Liga Utama musim kamari. Numutkeun ka Matahari, pangajen £ 50 juta Brooks sigana parantos nunda duanana Serikat sareng Foxes ayeuna.

- Juara Liga Premier Skotlandia Celtic aya di ambang candak Atletik Charlton bek Alfie Doughty pikeun £ 800,000, nurutkeun Football Insider. Tekad sigana mayar kanggo Hoops saatos dua tawaran saméméhna pikeun kénca umur 20 taun ditolak. Tapi tawaran Celtic anu pang anyarna bakal alus teuing pikeun nolak baju Liga One Charlton, anu turun tina Championship istilah panungtungan.

Tulisan ieu mecenghul munggaran (dina basa Inggris) dina http://espn.com/soawhai/soawhai-transfers/story/4182988/live-transfer-talk-man-united-eye-khedira-on-a-free-transfer

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.