Mariam Sow, mojang ngora anu diteunggeulan ku Sidiki Diabaté kaluar tina tiiseunana: "Kuring bakal ngajukeun keluhan" (+ video)

0 182

Awéwé anu geulis sareng ngora asal Guinea ngungkabkeun cahaya panonpoe saatos "baraya" ngeposkeun poto awakna anu dicitak ku tanda sareng bekas dina jaringan sosial Twitter.

Aranjeunna nunjuk ramo anu nuduh ka seniman Maliki Sidiki Diabaté kalayan saha anu geulis Mariam Sow bakal lami hubungan. Numutkeun kana kasaksian, Sidiki Diabaté malah maksa urang Guinea pikeun aborsi sababaraha kali sareng ngéléhkeun anjeunna sacara rutin.

Baca ogé: Potrét peuntas ageung P - Ageung M

Saatos publikasi ieu, anu utama anu merhatoskeun jempé sababaraha jam ka pengker sareng negeskeun yén algojo anjeunna nyaéta Sidiki Diabaté:

" Éta leres. Éta Sidiki Diabaté anu ngéléhkeun kuring. Gambar-gambarna beredar ti saprak sataun deui. Kuring mutuskeun ngajukeun keluhan ”. Émut yén lalaki éta tetep henteu réaksi kana tuduhan ageung ieu.

Carole G

# g1-space-3.g1-space {jangkungna: 20.000000px; } @media ngan layar sareng (mnt-width: 601px) {# g1-space-3.g1-space {jangkungna: 20.000000px; }}

Anjeun bakal resep

# g1-space-4.g1-space {jangkungna: 20.000000px; } @media ngan layar sareng (mnt-width: 601px) {# g1-space-4.g1-space {jangkungna: 20.000000px; }}

Pasal ieu Mariam Sow, mojang ngora anu diteunggeulan ku Sidiki Diabaté kaluar tina tiiseunana: "Kuring bakal ngajukeun keluhan" (+ video) mucunghul munggaran dina Abidjanshow.com.

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.abidjanshow.com/mariam-sow-la-jeune-fille-battue-par-sidiki-diabate-sort-de-son-silence-je-porterai-plainte-video /

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.