Gabégie: Fécafoot kaleungitan sidang deui di Pengadilan Arbitrase pikeun Olahraga

0 3

Sapertos dinten Senén kamari, Pengadilan Arbitrase Olahraga (Tas) mutuskeun dina kasus anu ngalibatkeun Féderasi Sepakbola Kamerun (Fecafoot). Le Tas sahingga nolak banding anu diajukeun dina 29 Nopémber 2019 ku Fecafoot ngalawan New Stars of Douala salaku bagian tina kaputusan anu dilakukeun dina 21 Oktober 2019 ku Kamar Konsiliasi sareng Arbitrase Komite Olimpiade Nasional sareng olahragawan ti Kamerun. Ieu ngajaga klub Présidén Faustin Domkeu di Elite One sareng ngabatalkeun kaputusan Déwan Banding Fecafoot. Pikeun anu terakhir, New Stars sadar pisan kana peraturan maén-khusus khusus anu dikuatkeun dina usum 2018-2019.


Mémang, dina akhir usum cenah, Béntang Anyar turun ka Ligue 2 dina lapangan. Nasib anu bakal ditolak ku Faustin Domkeu. Anjeunna bakal nangtang, sateuacan pengadilan olahraga anu kompeten, panerapan pangaturan khusus play-off turun tina Ligue 1 anu nangtoskeun klub-klub kedah mekar usum di Ligue 2. Kanggo New Stars, peraturan anu berlaku nyaéta anu diadopsi dina 11 Januari 2019 ku Liga. Salah sahiji anu nyayogikeun degradasi hiji klub ka Elite One sareng Elite Two. Tapi pihak lawan ngalaporkeun peraturan anyar anu diadopsi dina Pébruari 20, 2019 anu ngarobih kaputusan naon waé sateuacanna. Nanging, menit dewan direksi Liga dina Pébruari 20, 2019 teu acan kantos kapendak.

Pangajén palaksanaan langsung henteu kantos dilaksanakeun ku Komite Téknis Transisi (CTT) ti Fecafoot, tanggel waler pikeun ngatur kajawaraan propésional, anu langkung resep nyandak kasus ieu di Pengadilan Arbitrase pikeun Olahraga.

Sareng pangadilan ieu anu masihan kalimat anu teu pikaresepeunana.

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.camfoot.com/actualites/gabegie-la-fecafoot-perd-un-autre-proces-au-tribunal-arbitral-du-sport,30911.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.