Singa Indomitable: Antonio Conceiçao ngalaman kasusah pikeun daptar pamaén na kaluar pikeun regroup salajengna

0 2

Peternak nasional Kamerun nyatakeun yén anjeunna kawates dina pilihanana kusabab jaman anu disusahkeun ku pandemi CoronaVirus. Kusabab larangan anu masih berlaku di sababaraha nagara, aya pamaén anu teu acan diulem kana reuni Oktober. Internasional anu maén di Afrika atanapi Asia henteu tiasa angkat ka Walanda dimana magang bakal diayakeun, anu pangpayunna langkung ti genep bulan. Kamerun-Tribune milarian daptar sareng teknisi Portugis.


Anjeun nembé milih 32 pamaén pikeun kursus Oktober payun. Kami nyatet ayana sapuluh pamaén anyar. Naon kriteria anjeun dina kontéks dimana kajawaraan éta lirén ?

Leres kuring ngadamel daptar 32 pamaén, tapi tungtungna mah ngan ukur 25 kanggo kemah di Walanda. Daptar ieu sareng anu sateuacana taat kana kriteria pengamatan sareng nilai-nilai anu kuring bela sareng anu kuring pikir penting pikeun sumanget tim. Dina waktos anu sasarengan, pamaén kedah dibéré kasempetan pikeun dititénan dina palatihan sareng maén kalapa dina sumanget pamilihan. Sedengkeun pikeun pamaén anu dipilih, kami ogé terang karakter sareng kapribadianana. Éta sadayana diitung.

Kumaha Covid-19 mangaruhan daptar anjeun ?

Pandemi parantos jelas ngarobah karya urang sabab dina waktos ieu kami bakal langkung seueur maénkeun kaulinan, langkung pasanggiri, kami bakal langkung ngalatih. Komo dina daptar pra ieu pikeun pertandingan di Holland, kami diwatesan kana pilihan sabab Organisasi Kaséhatan Dunya henteu ngantep pamaén anu maén di buana sanés sumping sapertos anu terjadi sareng John. Mary, Bassogog, Djoum, Seidiki Aboubakary. Malah kiper anu maén di Kamerun henteu tiasa aya kusabab alesan kaséhatan. Pandemi ieu, anu mangaruhan dunya, ogé parantos nyangsang damel urang. Tapi kami bakal neraskeun analisa pamaén sahingga urang tiasa mastikeun, pilihan kami pamaén anu bakal janten bagian tina grup kualifikasi Piala Dunia 2022 sareng bisa 2021.

Kami ogé nyatet balikna Nicolas Nkoulou sareng Clinton Njie ...

Aranjeunna dua pamaén anu ngagaduhan sajarah anu positip dina pilihan Singa Indomitable sareng anu, kusabab alesan anu béda, jauh tina timnas. Aranjeunna parantos dititénan ngeunaan kabiasaan olah raga di klubna sareng paripolahna nyarios yén aranjeunna gaduh katerampilan ieu di tingkat luhur. Sakumaha anu kuring sering sebatkeun ti dinten ka hiji, panto pikeun seleksi terbuka pikeun saha waé, asalkeun olahraga sareng tingkah paripolahna sasuai sareng sarat palatih. Kalayan Nkoulou, urang gaduh paguneman anu positip sateuacan nelepon anjeunna sareng anjeunna nyayogikeun dirina nyalira pikeun uih deui ka seleksi ku komitmen sareng kareueus. Clinton Njié mangrupikeun kaayaan anu sanés. Anjeunna ngajawab naon anu janten masalah sareng jalma anu ngurus waktos, masalah jaman baheula. Anjeunna ogé nyayogikeun dirina pikeun sumping kana pamilihan éta, kalayan kareueus sareng perasaan dendam. Anjeunna terang sarat urang sareng terang yén urang kedah saimbang sareng asup akal dina nyandak kaputusan urang.

Naon tantangan pikeun magang ieu Oktober payun? ?

Tahap ieu kamungkinan tiasa maénkeun dua gim, anu penting pisan pikeun urang. Sareng kuring nyungkeun maén pertandingan sareng tim anu kuat pikeun memotivasi pamaén urang naékkeun tingkat kasulitan dina pertandingan. Tungtungna, éta ngeunaan tiasa kéngingkeun inpormasi pikeun engké sareng ngamangpaatkeun éta pikeun masihan kasempetan ka para pamaén pikeun memotivasi diri sareng ngawangun mental anu kuat pikeun kapayunna.

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.camfoot.com/actualites/lions-indomptables-antonio-conceicao-a-eu-de-la-difficulte-a-sortir-sa,30910.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.