"Didamel di Lagos", albeum Wizkid kahareup anu ngoyagkeun wéb!

0 33

Superstar musik Nigeria Ayodeji Ibrahim Balogun, anu dikenal salaku Wizkid, alias Star boy, narik perhatian sababaraha rébu pangguna internét dinten Rebo, ngantosan pisan albeum "Made in Lagos".

Fans Wizkid sareng peminat musik nyandak kana média sosial pikeun nyorot albeum kalayan rébuan koméntar saatos superstar ngiringan éta bakal dirilis engké. "DIJADI DI LAGOS! GEURA SUMPING Wizkid ngacapruk.

Pecinta musik sareng pameget anu keras pikeun seniman éta ngarepkeun yén albeum bakal lungsur dina tanggal 16 Juli pikeun nandaan ulang taun ka-30 penyanyi éta, tapi ngagaduhan single anu disebut "Senyum" anu nyayogikeun penyanyi Amérika anu meunang Grammy HER . Tapi ayeuna siga albumna akhirna siap dirilis. Numutkeun ka bintang Nigeria, tambahan panganyarna ieu "anu pangsaéna (proyek kompilasi) anu kantos dilakukeun". Anjeunna sateuacanna ngumumkeun yén albeum éta bakal nampilkeun seniman sapertos Burna Boy, Damian Marley (Jamaican), Tems, Starboy Terri, Ella Mai (Inggris), Tay Iwar, Skepta (British Nigeria), Projexx (Jamaican) sareng NYA (Amérika).

comments

comments

Tulisan ieu mimiti muncul dina http://www.culturebene.com/62793-made-in-lagos-le-future-album-de-wizkid-qui-secoue-la-toile.html

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.