Penari Afrika Kidul anu henteu nganggo calana jero diusir ti daérah ... ieu sababna (poto)

0 5 449

Penari Afrika Kidul anu henteu nganggo calana jero diusir ti daérah ... ieu sababna (poto)

Otoritas Zambia dinten Sabtu ngusir penari Afrika Kidul Zodwa Wabantu ti daérahna. Kawéntar pikeun paméranana dina baju wani, acara na dibolaykeun kusabab anjeunna jogét tanpa baju jero, saur promotor na.

Anjeunna bakal tampil dina dinten Sabtu wengi pikeun peluncuran albeum musik. Numutkeun ka panitia wisata, Zodwa Wabantu dideportasi saatos dugi ka Bandara Internasional Kenneth Kuanda di Lusaka.

"Kuring tiasa mastikeun yén Zodwa dikirim deui ka Afrika Kidul ku departemen imigrasi", agénna Lucky Munakampe nyarios ka AFP. Menteri Urusan Agama Zambian Godfridah Sumaili ogé nyarios ka AFP minggu kamari yén Zodwa moal diidinan tampil di nagara éta.

"Zambia mangrupikeun bangsa Kristen dimana moral sareng étika kedah dihargaan. Kami moal ngantep awéwé pikeun nari tanpa baju jero na ”.

Zambia mangrupikeun nagara anu sacara umum konservatif dimana mayoritas pendudukna ngagem agama Kristen. Taun kamari, otoritas sénsor di Zimbabwé ngalarang Zodwa nari dina karnaval tapi ngabalikeun kaputusanana, ngamungkinkeun penari éta tampil di tempat pribadi.

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://onvoitout.com/

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.