xnxx: Anjeunna ngajukeun file cerai kusabab sirit salakina "ageung teuing"

0 1 488

xnxx: Anjeunna ngajukeun file cerai kusabab sirit salakina "ageung teuing"

Lila dianggap tabu kurang leuwih, talak ayeuna rada distandarkeun. Diaku, pisah sareng pasangan anjeun parantos biasa. Nanging, kadang-kadang kajadian anu nyababkeun sababaraha hal anu matak héran langkung ti hiji ... Di Nigeria aya awéwé pikeun file cerai ngan sababaraha dinten saatos nikahna. Alesan ? Sirit ti kakasihna ageung teuing.

Upami salah sahiji pasangan henteu bahagia dina ranjang, wajar waé mikir yén hubungan éta moal lami. Hiji lalaki bakal diajar pelajaran ieu ku ngorbankeun biaya tapi urang moal leres-leres nyarios yén anjeunna henteu nyobian: pamajikanana nyuhungkeun cerai sareng Dailymail anu ngajelaskeun alesan paménta cerai anu rada henteu biasa ieu. .

Anjeunna cerai sabab sirit salakina ageung teuing

Numutkeun ka santeplusmag, éta di Nigeria yén Aisyah Dannupawa ngagabung sareng Ali Maizanari. Anu terakhir mangrupikeun indung tina 3 murangkalih sareng henteu aya dina perkawinan kahijina. Nanging, saatos ngan ukur saminggu ngahijina, wanoja Nigeria henteu tiasa nyandak deui, anjeunna nyungkeun cerai. Naha salakina ngéléhkeun anjeunna, ngabohong atanapi nipu ka anjeunna? Di payuneun pengadilan yén indung ngungkabkeun alesan anu nyata: sirit salakina seueur teuing. Anjeunna detil : "Nalika anjeunna sumping, urang damel cinta pikeun kahiji kalina sareng éta ngimpina tibatan pangalaman anu pikaresepeun".

Aranjeunna ngadamel cinta dua kali sateuacan anjeunna mutuskeun pikeun cerai

Saatos usaha anu munggaran yén Aisyah pasti bakal mumpuni jadi musibah, anjeunna henteu terang dimana giliranna. Indungna teras mamatahan ka anjeunna pikeun nahan kanyeri sareng didugikeun ogé nawiskeun pél ngamungkinkeun anjeunna bersantai. Urang Nigeria teras nyandak kawani dina dua panangan sareng mulih ka salakina pikeun usaha anu kadua. Sanaos pél, Aisyah henteu langkung saé sareng ngeureunkeun antikna. Waktos ieu, anjeunna mutuskeun, hubungan ieu teu mungkin.

Anjeunna naroskeun deui mas kawin

Tradisi Nigerien meryogikeun salaki mayar mas kawin ka pangantén awéwé. Ali henteu terkecuali tina aturan ieu. Janten nyanghareupan tuduhan pamajikanana di pengadilan, anjeunna henteu nolak pernyataan anu terakhir. Anjeunna ogé rada ngarti henteu nolak paménta pamajikanana pikeun cerai, dina kaayaan nyalira yén anjeunna pulih mahar anu anjeunna mayar sareng biaya hukum na dibales. Dugi ka ayeuna, urang henteu terang vonis anu jelas atanapi ukuran organ séks Ali Maizanari.

Ukuran sirit sareng kasenangan awéwé
Upami anjeun naros ka awéwé, anu kirang ngalaman diantarana bakal nyaritakeun yén kasenangan awéwé sabanding sareng ukuran sirit. Ngartos yén langkung ageung dimungkinkeun, beuki kuat orgasme awéwé. Nanging, pendapat spesialis henteu pati jelas. Bener na, pénis anu ageung teuing condong nganyenyeri awéwé nalika hubungan.

Awéwé anu salaki atanapi pasangan na ngagaduhan sirit anu ageung teuing tiasa ngalaman salaku ngarareunah nyata. Nalika ngeunaan pelesir awéwé, penting pikeun ngartos arti mendasar: zona érogenous teu kapendak '' jauh pisan '' sareng henteu leres-leres meryogikeun ukuran sirit ageung. Memang urang tiasa nyatet klitoris anu perenahna di lawang heunceut, tapi ogé titik G anu perenahna ngan ukur 4 séntiméter. Kusabab kitu lalaki tiasa diyakinkeun: penis leutik tiasa masihan awéwé langkung seueur kasenangan.

Tulisan ieu mimiti muncul dina: https://afriqueshowbiz.com

Ninggalkeun comment hiji

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.