Halaman diverifikasi

0 115

#TheForceDuCoeur # Episode63 - Fernanda ngumumkeun ka Vicente yén anjeunna bakal ngalakukeun sadayana pikeun ngirim Angela ka pengker. Samantha nyobian kabur ti rumah sakit tempat anjeunna ditahan. Josephina ngumumkeun yén anjeunna bakal angkat ti bumi, sareng yén anjeunna nyandak Genesis sarengna.…

tambah

FACEBOOK SUMBER: https://www.facebook.com/875851402469407/posts/3748265945227924

Ninggalkeun comment hiji