#Birthday - Gisselle Kuri umur 28 dinten ayeuna Anjeunna maénkeun peran Margarita Vásquez di # LaDoña!

0 78

#Birthday - Gisselle Kuri ngarayakeun ulang taun ka 28 na dinten ayeuna 🎈 Anjeunna maénkeun peran Margarita Vásquez di # LaDoña !

Tiasa mangrupikeun gambar tina 1 jalmi, posisi jumeneng sareng téks anu nyebatkeun 'NOVELAS SELAMAT HARI JADI'

FACEBOOK SUMBER: https://www.facebook.com/875851402469407/posts/3741448335909685

Ninggalkeun comment hiji