Halaman diverifikasi

0 109

#CatalinaUltimeSaison # Episode47 - Emilia percanten kana kahirupan anu dipiboga ku anjeunna sareng Black Hand sareng Daniel. Catalina ngaluncurkeun operasi anu tujuanna pikeun ngeureunkeun kiriman XY4. Joana neraskeun rencana Machiavellian na pikeun menangkeun haté Salvatore sareng ngahukum Mateo kusabab ngahianat ka anjeunna. Di…

tambah

FACEBOOK SUMBER: https://www.facebook.com/875851402469407/posts/3775625335825318

Ninggalkeun comment hiji