#Birthday - Sakabéh tim TV Novelas ngahaturkeun wilujeng tepang taun ka Vanesa Restrepo anu ngancik 34 Anjeunna…

0 117

#Birthday - Sakabéh tim TV Novelas miharep wilujeng tepang taun Vanesa Restrepo anu ngarayakeun ulang taun ka 34 na ✨ Anjeunna parantos maénkeun di # LaDoña !

Tiasa mangrupikeun gambar sareng téks 1 jalma anu nyebatkeun 'NOVELAS VTREE HAPPY HAPPY AND BIRTHDAY ROSAS'

FACEBOOK SUMBER: https://www.facebook.com/875851402469407/posts/3741491072572078

Ninggalkeun comment hiji