pikeun Cargill, tanggung jawab anu jelas - Jeune Afrique

0 39

Raksasa Amérika tiasa nyukcruk asal muasal kacang hatur nuhun kana platform Cocoawise na.

Raksasa Amérika tiasa nyukcruk asal muasal kacang hatur nuhun kana platform Cocoawise na. © Cargill

Dihubungkeun sareng saratus koperasi, raksasa Amérika nandeskeun kacang koko anu dipanén sareng ngadistribusikaeun rata-rata $ 20 juta per taun ka anu melak jaringanna.


Langkung ti salapan taun saatos peluncuran inisiatip na disebat Jangji Kakao Cargill, program Tanggung Jawab Sosial Perusahaan (CSR) unggulanana, buta dagang koko Amérika neraskeun kagiatanana sareng petani.

Prakarsa ieu dimaksudkeun pikeun ngarobih kaayaan dina lima mata pelajaran anu dianggap prioritas ku perusahaan koko: ningkatkeun penghasilan patani ku didamel premium, kasajahteraan komunitas kampung, ngajaga leuweung, kasaktian produksi sareng tungtungna saé koordinasi dina sektor.

Tulisan ieu mimiti muncul dina https://www.jeuneafrique.com/1189986/economie/cacao-pour-cargill-une-responsabilite-toute-tracee/

Ninggalkeun comment hiji