Festival Film Cannes: Valérie Lemercier memikat Croisette sareng pilem na "Aline" dina Celine Dion - Pidéo

0 104



Valérie Lemercier nganteurkeun pagelaran anu luar biasa dina pilem "Aline", anu ogé dipilampah ku anjeunna. Aktris Perancis naék tangga sareng pamaén Quebecois na ngalih ka Croisette. Pilem ieu disambut ku keprok anu beurat dina acara out-of-kompetisi. "Aline" duanana mangrupakeun biopic palsu leres ngeunaan nasib luar biasa tina bintang internasional sareng upeti ka seniman rongkah ieu. Wawancara anu dilakukeun ku Sonia Patricelli. 

Langganan saluran kami di YouTube: http://f24.my/youtube
Langsung - Tuturkeun FRANCE 24 di dieu: http://f24.my/YTliveFR

Situs kami: http://www.france24.com/fr/
Miluan kami di Facebook: https://www.facebook.com/FRANCE24.video
Tuturkeun kami di Twitter: https://twitter.com/F24video

Ninggalkeun comment hiji