Pejuang Iran anu kedah henteu mikirkeun séks - Pidéo

0 81



Salami genep taun, Albania janten tempat salah sahiji kelompok oposisi utama Iran, Mujahedin-e-Khalq, atanapi MEK. Tapi ratusan anggota parantos angkat, sababaraha anu ngawadul ngeunaan aturan kaku organisasi anu maksakeun sélibat sareng kontrol kontak sareng kulawarga.

#combatants #iranians #must #think

Ninggalkeun comment hiji